Νίκος Καραδήμας για απόφαση ΣτΕ: Να κρατάμε μικρό καλάθι

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Αφενός να κρατάμε μικρό καλάθι για την απόφαση της επιτροπής συμμόρφωσης του ΣτΕ
και αφετέρου,αγαπητοί συνάδελφοι συνδικαλιστές μη δισταζετε να πείτε όλη την αλήθεια ......
Μετά την επιτυχία των νομικών σας κ.λ.π. που θέλετε να καρπωθείτε συνδικαλιστικά, δείξτε χαρακτήρα . Θα είναι πιο αξιοπρεπές!
Ως γνωστόν με τον νόμο 4472/17 Οι βασικοί μισθοί άλλαξαν και φυσικά είναι "καλύτεροι" του πιο επαχθους νόμου. (Απότοκος συνεπειων του 4093/12) έστω και με τις γνωστές αλχημείες επί της ουσίας ερμηνευόμενες σημαίνει, ούτε ευρώ παραπάνω.
Με την αναδρομικότητα ισχύος του νόμου ,δεν έχει ακόμα φανεί η αύξηση των εισφορών και γενικά των αναδρομικών κρατήσεων. Δεδομένο επίσης είναι, ότι το 80% των ενστόλων έχει προσωπική διαφορά και μάλιστα αρκετά υψηλή .
Στο οκτάμηνο που ορίζει η προθεσμία από σήμερα και αν υποθέσουμε ότι θα εξαντληθεί εξ ολοκλήρου για την συμμόρφωση ,θα έχουμε ήδη διανύσει 2 χρόνια περίπου με το νέο μισθολόγιο....
Αυτόματα αυτό σημαίνει ένας καλοζυγισμένος συμψηφισμός, τίποτε στην τσέπη και η πολυσυζητημένη συμμόρφωση της πολιτείας εναντι ημών θα είναι ένας έμμεσος και επιστημονικότατος αντιλογισμός !!!

_