Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με στολές Armani θα πηγαίνουν στο σχολείο αυτά τα παιδιά! Για ποιο λόγο;



Στολές σχεδιασμένες από τον οίκο Armani θα φοράνε μαθητές δημόσιου δημοτικού σχολείου στην περιοχή Ginza του Τόκιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post.

Μάλιστα η κάθε μία από αυτές τις στολές στοιχίζει 729 δολάρια, δηλαδή το τριπλάσιο από τη μέση σχολική στολή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την απόφαση πήρε η διοίκηση του σχολείου, το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της ιταλικής εταιρείας, στην Ιαπωνία.

Ωστόσο, πολλοί γονείς έχουν δυσαρεστηθεί με την απόφαση. Μία μητέρα που μίλησε ανώνυμα στην Huffington Post, δήλωσε έκπληκτη και αναρωτήθηκε γιατί τόσο ακριβά ρούχα επιλέχθηκαν για σχολικές σχολές.

«Φοβάμαι ότι τα παιδιά θα πάρουν το λάθος μήνυμα πως το ακριβό είναι πάντα το καλύτερο και ότι κάτι φτηνότερο είναι κακής ποιότητας» δήλωσε η μητέρα.

Ο διευθυντής του σχολείου Toshitsugu Wada, σε επιστολή προς τους γονείς, ανέφερε πως θεωρούσε πως η στολή έπρεπε να συνάδει με την παρουσία της Armani στην περιοχή, αλλά μετά το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει νέα συζήτηση.

«Με ταπεινότητα δέχομαι την κριτική, θα ενημερώσω αναλυτικά όσους αφορά η απόφασή μου» δήλωσε μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου.


Πηγές: reuters.com, nooz.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια