Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι αστυνομικοί βραβεύτηκαν από Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, καθώς και φέτος επέλεξε να τιμήσει εκλεκτές προσωπικότητες με σημαντική συμβολή στην Κοινωνία, στον
Πολιτισμό και κυρίως στον Άνθρωπο.
Στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Χίλτον, ο πρόεδρος κος Γιάννης Μαρωνίτης τίμησε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών, αλλά αστυνομικούς με καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη του κοινωνικού πρόσημου των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η βράβευση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη για τη πολυετή προσφορά στο Αστυνομικό Σώμα, καθώς και για την εκστρατεία που έκανε καθ’ όλο το 2017 (σ.σ. και συνεχίζει) για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, με αποκορύφωμα το ημερολόγιο της Ένωσης. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε, επίσης, ο νέος και πολλά υποσχόμενος πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, Γιώργος Τζατζάκης, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τις κοινωνικές δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Μιλώντας στην «Α» η διευθύντρια Πολιτισμού του Ομίλου, Γεωργία Παράσχου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ελληνική Αστυνομία δείχνει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού είναι έμπρακτα δίπλα στους πολίτες αλλά παράλληλα προασπίζει και τις αξίες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θεωρώ ότι η σημερινή βράβευση δεν είναι τίποτα περισσότερα από μία έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς αυτής».
Πηγή: iapopsi.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια