Ηλεία: Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έγραψε ιστορία στα Θεοφάνεια – Το ρεκόρ του Παναγιώτη Ρούνη [pics]

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αστυνομικός από το Χάβαρι Παναγιώτης Ρούνης, ο οποίος ήταν ο τυχερός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό κατά τον καθαγιασμό των υδάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου
για… έβδομη φορά!
Για τον Παναγιώτη Ρούνη, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αμαλιάδας, ήταν η έκτη συνεχόμενη φορά που έπιασε τον Σταυρό και η έβδομη στο σύνολο και ο ίδιος το μόνο που ευχήθηκε και φέτος ήταν υγεία για όλο τον κόσμο.
Ο εορτασμός των Θεοφανείων για τον δήμο Ήλιδας τιμήθηκε και φέτος με λαμπρότητα και στο επίκεντρο βρέθηκε όπως κάθε χρόνο το Παλούκι. Αρχικά τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Παλούκι Αμαλιάδας (Σωτηρούλα).Aκολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου. Με δεδομένο ότι ο καιρός ήταν σύμμαχος, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Παλούκι για να παρακολουθήσει από κοντά τον Καθαγιασμό των υδάτων.
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος και ο πολιτευτής κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης. 
Πηγή: patrisnews.com
_