Αιτωλοακαρνανία: Νόμιζε ότι έκανε φόνο και πήγε να αυτοκτονήσει

Ένας 54χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του θεωρώντας πως είχε σκοτώσει 21χρονο συγχωριανό του τον οποίον είχε πριν πυροβολήσει στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας. Ο 54χρονος
πυροβόλησε κατά συνομήλικου συγχωρανού του μέσα στο ποιμνιοστάσιό του αλλά τραυμάτισε και δη σοβαρά τον 21χρονο γιο του.
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν τον δράστη το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε πάει μόνος του ζητώντας ιατρική βοήθεια έχοντας υποστεί εγκαύματα στο κεφάλι και τα χέρια στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, πιστεύοντας ότι είχε σκοτώσει το νεαρό. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Για την ιστορία γίνεται γνωστό πως ο δράστης είχε πάει στις 2.30΄ τα ξημερώματα στα μαντρί στο χωριό Βασιλόπουλο, όπου διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιο του με τους οποίους είχε προσωπικές και κτηματικές διαφορές. Ξαφνικά, σήκωσε το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του, τους απείλησε και στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον άτυχο νεαρό στην κοιλιά. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου «Παναγία η Βοήθεια», όπου νοσηλεύεται με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή. 

thetoc.gr
_