''Οι φωτογράφοι αστυνομικοί βουλευτών και λοιπών''

 Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείοΗ ένωση αστυνομικών θεσσαλονίκης έχει καυτηριάσει πολλές φορές κάποια σοβαρά θέματα.
Δυστυχώς και παρά τις σαφείς εντολές της υπηρεσίας προστασίας επισήμων είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη το φαινόμενο αστυνομικοί φιλιππινέζες ζεί και βασιλεύει........
Φίλοι γνωστοί απλοί πολίτες έχουν επισημάνει το συγκεκριμένο θέμα....................
Αστυνομικοί που κουβαλάνε τσάντες ψώνια παιδιά γυναίκες και άλλα πέραν των καθηκόντων τους.
Το σύνηθες πλέον το οποίο είναι πιό εμφανές λόγω του ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που ο ένας ξέρει τον άλλον και το οποίο έχει σχολιαστεί πολλάκις απο δημοσιογράφους της πόλεως είναι οι αστυνομικοι -φωτογράφοι.[τα ίδια γίνονται και Αθήνα απλά δεν φαίνονται.....................]
Και δυστυχώς επειδή οι υπόλοιποι πολιτικοί βλέπουν συγκεκριμένους αστυνομικούς να το πράττουν ζητούν και απο τους δικούς τους να γίνουν φωτογράφοι!!!να τραβούν φωτογραφίες η άλλα καθήκοντα πέραν αυτών που εκπαιδεύτηκαν διατάχθηκαν να πράττουν δηλαδή την προστασία του επισήμου και μόνο!!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης αντι οι αστυνομικοί που βγάζουν φωτογραφίες η κάνουν άλλα πράγματα άσχετα με την φύση του επαγγέλματος να σταματήσουν και να ασχοληθούν με αυτά που η υπηρεσία τους ανέθεσε και για να μην χάσουν την θέση τους στο πολιτικό πρόσωπο γίνονται η αιτία να ζητούν και άλλοι πολιτικοί να πράξουν το ίδιο και οι δικοί τους αστυνομικοί.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Εύκολα λύνει η ηγεσία το πρόβλημα ....................άν εντοπιστεί αστυνομικός να εκτελεί άλλα πράγματα πλην αυτών που έχουν ανατεθεί [οπως φωτογραφήσεις] θα παύεται αμέσως απο την συγκεκριμένη θέση...εύκολα και σίγουρα.

_