Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λέσβος: Επεισόδια στη δίκη για την υπόθεση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ – Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο καταδικασθέντες για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στη  φυλακή θα οδηγηθούν οι δύο καταδικασθέντες Ε.Σ. και  Κ.Β από το Εφετείο Βορείου Αιγαίου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας –  όπως αποφάνθηκαν οι δικαστές – κατά του αστυφύλακα της
Ομάδας ΔΙΑΣ Στρατή Δούκα στις 28 Αυγούστου 2010.
Ύστερα από μία μακρά δικαστική διαδικασία οι δικαστές εξέδωσαν την απόφασή τους, σύμφωνα με την οποία οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν με 12 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και 3 μήνες για ψευδορκία για τον οδηγό της μηχανής και 10 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και 3 μήνες για ψευδορκία στον συνεπιβάτη της μηχανής.
Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης οι δύο καταδικασθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, από όπου τις επόμενες ημέρες θα γίνει η μεταγωγή τους σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσουν τις ποινές που τους επιβλήθηκαν.
Ένταση προκλήθηκε αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας στους διαδρόμους του δικαστικού κτιρίου, όταν συγγενείς των καταδικασθέντων καταφέρθηκαν φραστικά κατά της οικογένειας του Στρατή Δούκα και του ίδιου, αποδίδοντας σε αυτούς μέσα από την πικρία τους για την καταδίκη των ανθρώπων τους κατάρες και ύβρεις.
Γεγονός που εξόργισε την οικογένεια του Στρατή Δούκα με αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμα και συμπλοκή μεταξύ των διαδίκων.
Την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου εξέφρασε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Θανάσης Πλεύρης αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τα επεισόδια αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια