Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιόν υπηρετείτε - υπακούτε; Τον Λαό ή τους Πατρώνες σας ; - κείμενο Συνταγματάρχη ε.α

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη: Το συλλαλητήριο της 21 Ιανουάριου 2018, έγινε. Ολοκληρώθηκε. Αλλά μήπως, την 21 Ιανουαρίου ξεκίνησε και Τώρα αρχίζει; Ας κάνουμε μια πρώτη
αποτίμηση των γεγονότων και των αποτελεσμάτων.

Ήταν οπωσδήποτε μία συγκέντρωση εντυπωσιακού όγκου και πυκνότητας. Οποιοδήποτε κόμμα μπορούσε να μαζέψει τόσο κόσμο, με κατάλληλη οργάνωση και διάταξη στον χώρο, θα κάλυπτε την μισή Θεσσαλονίκη, θα την προσδιόριζε στα 2 με 2,5 εκατομμύρια και θα απαιτούσε εκλογές.

Κόσμος από το Μέγαρο Μουσικής έως το Λιμάνι (μία απόσταση 5Km). Ο κόσμος κάλυπτε το πεζοδρόμιο και τον δρόμο. Μία έκταση μεγαλύτερη από 200.000 m2. Στα περισσότερα σημεία δεν μπορούσες να περπατήσεις. Κατά τις πιο επιεικείς εκτιμήσεις πάνω από 550.000 άτομα έως 800.000 ή και εκατομμύριο.
Και αυτό το αποτέλεσμα χωρίς διαφήμιση και με πολεμική από παντού. Και με διάχυτο φόβο επίθεσης αναρχικών και με πρόβλεψη δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Με κατάλληλη διαφήμιση και παρότρυνση από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να αναμενόταν το 3πλάσιο αποτέλεσμα.
Η μαζικότητα ήταν τέτοια, που η αντισυγκέντρωση των αναρχικών ατόνησε και εκφυλίστηκε.

Ήταν μια σύναξη εξαιρετικού παλμού, με παράλληλη σοβαρότητα και κοσμιότητα.
Ο κόσμος σοβαρός, καλοβαλμένος, αξιοπρεπής. Χωρίς ακρότητες.
Οικογένειες, με παιδιά και νεότητα. Ένα μπόλιασμα για τις επόμενες 3 γενιές.
Η υπεροψία και η αυθάδεια των Ξένων και Ντόπιων, που νόμισαν ότι αποχαύνωσαν τον Λαό, έγινε αφορμή για Εθνική αφύπνιση και εγρήγορση.
«Άλλαι βουλαί ανθρώπων και άλλα θεός κελεύει» δλδ «Άλλα τα σχέδια των ανθρώπων κι άλλα προστάζει ο θεός». Αλλά έτσι πάντα δεν σώθηκε η Ελλάδα ;

Το μήνυμα ηχηρό.
Θα επηρεάσει τα συλλαλητήρια των Αθηνών και άλλες εκδηλώσεις.

Το ένστικτο του Ενεργού Έλληνα Πολίτη έδειξε ότι παραμένει ενεργό, ζωντανό, ισχυρό, ξεπερνάει το άοσμο και άχρωμο πλέον πολιτικό σύστημα, που είναι εγκλωβισμένο στη δίνη των μνημονίων και αδυνατεί να προσφέρει ηγέτη και όραμα.
Αν τα κόμματα δεν αναπροσαρμόσουν την συμπεριφορά τους, είναι θέμα χρόνου η δημιουργία νέων πολιτικών αναταράξεων.

Κύρια συμπέρασμα:
-Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, και ο Ιερώνυμος, θεσμοί αποκομμένοι από την Λαϊκή βάση, άρα αποκομμένοι και από την νομιμοποίηση τους.
-Ο Μπουτάρης σε ακόμη απεχθέστερη θέση. Κάθε αναφορά στο πρόσωπό του προκαλούσε έντονη αποδοκιμασία και αποστροφή. Χάσμα Μέγα.
-Αυτό το μεγάλο πλήθος Λαού, χωρίς πολιτική εκπροσώπηση.

Οι κυβερνώντες σε ποιόν θα υπακούσουν; Στον Λαό ή στους Πατρώνες τους;

Ευάγγελος Αθανασιάδης 
Συνταγματάρχης ε.α.












_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια