Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φωτεινός Παγιαύλας: ΑΡΚΕΤΑ με τη βία που υφιστάμεθα

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του Φωτεινού Παγιαύλα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook αναφορικά με το περιστατικό με τον Στέλιο Διονυσίου: Διαβάζω και μαθαίνω ότι οδηγώντας ΙΧΕ ο
κύριος Στέλιος Διονυσίου αγνόησε τα σήματα τροχονόμου, παραβίασε εκτροπή κυκλοφορίας και με το όχημά του τραυμάτισε ελαφρά άλλον αστυνομικό.
Εάν ισχύουν όλα αυτά, τότε σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα έχουμε απόπειρα τέλεσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κύριος Διονυσίου με όπλο το όχημά του θα μπορούσε να προκαλέσει στον αστυνομικό κίνδυνο για τη ζωή του ή βαριά σωματική βλάβη.
Όπως λέω πάντα σε συμβάντα που δεν είμαι αυτόπτης μάρτυρας, κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και η μόνη αρμόδια για την επίλυση των όποιων διαφορών είναι η Δικαιοσύνη.
Αλλά, ΑΡΚΕΤΑ με τη βία που υφιστάμεθα εμείς οι τροχονόμοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Δεν είναι δυνατό να έχουμε τόσα πολλά περιστατικά όπου οδηγοί στο δρόμο, οι οποίοι κατέχουν δίπλωμα οδήγησης και που πρέπει δυο φορές να συμμορφώνονται με τα σήματά μας, όχι μόνο να μας απειλούν, αλλά και να πραγματοποιούν τις απειλές τους.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια