Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι πρέπει να ξέρεις πριν απατήσεις τη σύντροφό σου!



Πριν προχωρήσεις σε μια απιστία είναι καλό να ξέρεις κάποιες μικρές, αλλά βασικές λεπτομέρειες.

Αυτές θα σου δείξουν όχι μόνο ότι η απιστία δεν αποτελεί την εύκολη λύση, αλλά θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν αξίζει το ρίσκο ή όχι.

Από ολόκληρα σενάρια που κινηματογραφούνται στο μυαλό σου και τις πιο ευφάνταστες δικαιολογίες, έως τρίτα άτομα που μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια, όλα πρέπει να τα περιεργαστείς λεπτομερώς και να δεις αν αυτό είναι κάτι που όντως θέλεις και μπορείς να κάνεις.

Τι πρέπει, λοιπόν, να ξέρεις πριν απατήσεις την σύντροφό σου!

Σενάριο

Πριν κάνεις οτιδήποτε, σκέψου πόσο εύκολο είναι να σκηνοθετήσεις ένα καλογραμμένο σενάριο, από τη γραφή και την πλοκή μέχρι τα αληθοφανή τρικ, όλα πρέπει να μελετηθούν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε υποψιαστούν. Είσαι έτοιμος γι’ αυτό; Αν ναι, σου αξίζει το βραβείο Πούλιτζερ.

Η αλήθεια πάντα φανερώνεται

Στην πραγματικότητα, όλοι ξέρουμε ότι η αλήθεια πάντα φανερώνεται. Οπότε καλό θα ήταν να ξέρεις τι επακόλουθα θα έχει αυτή σου η πράξη και αν αξίζει όντως να προχωρήσεις.

Και αν σε πιάσουν;

Ναι, υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε πιάσουν. Όχι απαραίτητα, όταν βρίσκεστε μαζί σε τρυφερές στιγμές, αλλά και όταν είστε μαζί για βόλτα ή σε κάποια έξοδο. Και τότε πραγματικά αρχίζει η δυσκολία του πράγματος.


Δέσμευση

Εντάξει, μπορεί να μην παντρεύτηκες, αλλά μια κάποια δέσμευση στην κοπέλα σου την έχεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να χωρίσεις και μετά να κάνεις οτιδήποτε με κάποια άλλη.

Χαλαρά

Το ξέρω πως όταν είσαι δεσμευμένος, η συχνότητα των εξόδων με φίλους μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Μην απελπίζεσαι και αρχίζεις να βγαίνεις μόνος σου μαζί τους σε μπαρ και κλαμπ μόνο και μόνο για να θυμηθείς τα παλιά. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους από τον κύκλο της κοπέλας σου, με τους οποίους μπορεί να έχεις περισσότερα κοινά απ’ ότι πίστευες και να ταιριάξεις μια χαρά και μαζί τους.


Λάθος αρχή

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα μέσα από την απιστία που διαπράττετε και οι δύο, οι πιθανότητες αυτό να βγει σε μια υγιή σχέση είναι πολύ λίγες. Ξεκινώντας μια σχέση, διαλύοντας άλλες, μόνο κορεσμός μπορεί να επέλθει και όχι μακρόχρονη σχέση.

Πάρτο αλλιώς

Αν δεις ότι έρχεται καταπάνω σου μια πολύ ποθητή κοπέλα, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να την «διώξεις» και φέρε στο μυαλό σου την κοπέλα σου και τις όμορφες στιγμές που περνάτε. Πήγαινε και βοήθησέ την να αναζωπυρώσετε μαζί τη φλόγα που σας έδεσε.

Επικοινωνία με πρώην

Σου τηλεφώνησε η πρώην και δεν θέλεις να ανάψεις νέα φιτίλια; Μίλα της για κάποια λεπτά και όταν δεις ότι σε πήρε γιατί θέλει κάτι από εσένα, πες της ότι είναι σε ανοικτή ακρόαση και ότι βρίσκεσαι με τη σύντροφό σου αυτή τη στιγμή. Έτσι θα την αποχαιρετήσεις μια για πάντα, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Η απιστία, μπορεί να ακούγεται και να μοιάζει δελεαστική, αλλά στην πραγματικότητα τα επακόλουθα μπορεί να είναι πολύ άσχημα και δυσοίωνα για εσένα. Αν αισθάνεσαι ότι κάτι τελείωσε, μην του δίνεις παράταση, απλά λήξε το και προχώρησε με την άλλη κοπέλα κάνοντας σωστό ξεκίνημα μαζί της. Μπορείς να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση, αρκεί να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια