Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι βρήκαν οι τεχνικοί πραγματογνώμονες στο αυτοκίνητο της ειρήνης Λαγούδη - Ποια στοιχεία τους οδηγούν στην εκδοχή της δολοφονίας


Η φωτογραφία από το Πρώτο Θέμα
Η ομάδα των τεχνικών πραγματογνωμόνων που ερεύνησαν χθες το αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης Ειρήνης λαγούδη, με επικεφαλής τον Αναστάσιο Δέδε, εντόπισαν σύμφωνα με
πληροφορίες του bloko.gr στοιχεία τα οποία όπως υποστηρίζεται, είτε είχαν διαφύγει, είτε δεν είχαν αξιολογηθεί από την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, πιστοποιήθηκε ο χρόνος που μπήκε η φωτιά και πιθανότατα θανάτου του θύματος. Από τη φωτιά και τον καπνό, το ρολόι του αυτοκινήτου είχε θολώσει. Διαπιστώθηκε όμως ότι από τη θερμοκρασία που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό, κόλλησε στη  μοιραία ώρα. Και η ώρα αυτή δείχνει 7.40. Όπως πιθανολογείται, η φωτιά μπήκε στο εσωτερικό στις 7.30. Περίπου 10 λεπτά πριν.

Οι ώρες έχουν τη σημασία τους, λένε στο bloko.gr έγκυρες πηγές. Από την ιχνηλάτηση της διαδρομής και των βίντεο, προέκυψε διέλευση της ειρήνης από το χωριό Βαρειά στις 2.15. το συγκεκριμένο χωριό απέχει από την παραλίμνια θέση της Μυρτιάς περίπου 5 χιλιόμετρα, ενώ μεσολαβεί ένας κακοτράχαλος δρόμος έκτασης 3,5 χιλιομέτρων. Για να διανυθεί με ένα αυτοκίνητο όπως με αυτό που κινήθηκε η Ειρήνη, λένε, απαιτείται ένας χρόνος το πολύ μισής ώρας.

Συνεπώς, είναι το λογικό συμπέρασμα, που ήταν η άτυχη γυναίκα για το κενό διάστημα των παραπάνω των 5 ωρών που χάνονται τα ίχνη της, δεδομένου ότι υπάρχουν στη διάθεση των αστυνομικών καταθέσεις κυνηγών, που αναφέρουν ότι ήταν στην περιοχή μέχρι τουλάχιστον τις 4.30 και δεν διαπίστωσαν ή αντιλήφθηκαν καμία διέλευση αυτοκινήτου;

Ένα άλλο μυστήριο αποτελεί η υπόθεση του βενζινάδικου. Ο ιδιοκτήτης ή ο υπάλληλος του παρατηρίου έχει καταθέσει πως η γυναίκα που καθόταν στη θέση του οδηγού, του έδωσε το κλειδί για ν' ανοίξει το πορτ παγκάζ, λέγοντας του να γεμίσει το μπιτόνι που ήταν τοποθετημένο σε αυτό 20 λίτρα πετρελαίου κίνησης. Γιατί να το έκανε, να δώσει δηλαδή το κλειδί, από τη στιγμή που δίπλα στο τιμόνι υπάρχει μπουτόν που ανοίγει το πορτ παγκάζ; Ο βενζινοπώλης σημειώνουμε, είπε ότι δεν είδε καλά την οδηγό και δεν μπορεί να την αναγνωρίσει Όμως, το πρατήριο βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το χωριό της και σε αυτές τις περιοχές, όλοι μεταξύ τους γνωρίζονται. Η αστυνομία έχει καταλήξει με βεβαιότητα, πάντως, ότι το αυτοκίνητο στο πρατήριο, ήταν της Ειρήνης.

Άλλο σημείο που προκαλεί ερωτήματα και ανακύπτουν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, είναι πως η θέση του αναπτήρα ήταν κενή, ενώ δίπλα, στις θήκες ήταν το σώμα του αναπτήρα αυτοκινήτου και ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Το ερώτημα που προκύπτει συνεπώς είναι γιατί να θέλει κάποιος που επιθυμεί ν' αυτοκτονήσει να φορτίσει το κινητό και μετά να το εξαφανίσει;

Τέλος, άλλο παράξενο στοιχείο είναι πως τα πατάκια του οχήματος δεν έχουν κανενός είδους κάψιμο. Πως λοιπόν μπόρεσε να γίνει αυτό, καταλήγουν.   

Σημειώνεται δε, ότι η ομάδα του κ. Ταουξή έχει γινει αποδέκτης πληροφοριών, ότι τα κτήματα που πουλήθηκαν δόθηκαν για 120.000 ευρώ, ενώ η τραπεζική εντολή για τη μεταβίβαση της κυριότητας ανέρχεται σε 70.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ φαίνεται πως δόθηκαν μαύρα, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά.

Όλα αυτά τα στοιχεία κατά την άποψη των πραγματογνωμόνων, δημιουργούν ένα ισχυρό περιβάλλον υποψιών, ή όπως τουλάχιστον διατείνονται, βεβαιότητας ότι πίσω από το θάνατο κρύβεται μια καλά μεθοδευμένη εγκληματική ενέργεια, καθώς και σκοτεινά κίνητρα.

Τη λύση στο μυστήριο όπως πάντα, θα δώσουν οι ιστολογικές - τοξικολογικές εξετάσεις.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια