Ρωσία: Μεθυσμένος έπεσε από τον 9ο όροφο χωρίς να πάθει τίποτα και συνέχισε κανονικά την κατανάλωση ποτού!Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που ακολουθεί σίγουρα πήρε ένα ανέλπιστο δώρο, το οποίο, όμως, λόγω της μέθης, μάλλον δεν εκτίμησε αρκετά.

Ένας Ρώσος λοιπόν αποφάσισε πως η βαρετή βραδιά του έπρεπε να πάρει λιγάκι τα πάνω της, για αυτό κι άρχισε να πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Αφού, λοιπόν, ήπιε 2-3 ποτηράκια από το εθνικό προϊόν της χώρας του, άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματος για να πάρει λίγο αέρα. Όμως, κάτι η ζάλη από τη βότκα, κάτι ο κρύος και τσουχτερός αέρας, τον οδήγησαν στην πτώση από τον 9ο όροφο.


Ο σίγουρος θάνατος αποφεύχθηκε εξαιτίας ενός κάδου σκουπιδιών, μέσα στον οποίο βρέθηκε ο άντρας, ευχαριστώντας την τύχη του αλλά και τον Ύψιστο για την ανέλπιστη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, κι αποφάσισε να την αξιοποιήσει.

Έτσι, ανέβηκε στο σπίτι του, καθάρισε τα σκουπίδια από τα ρούχα του, κάλεσε την αστυνομία για να ενημερώσει για το συμβάν και... ξεκίνησε πάλι να πίνει την αγαπημένη του βότκα.

Οι αστυνομικοί, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είχε ξαναμεθύσει, ενώ δεν θυμόταν ούτε την κλήση του προς τις αρχές αλλά ούτε και την πτώση του στον κάδο σκουπιδιών.


Πηγή: gazzetta.gr
_