Ώρες αγωνίας για τον πατέρα της Μαίρης στην Κρήτη – Καλύτερα η 15χρονη

Ώρες αγωνίες κυλούν για τον πατέρα της αδικοχαμένης Μαίρης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τον 48χρονο άντρα τίποτα δεν έχει αλλάξει αφού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στην εντατική και παρακολουθείται από τους θεράποντες γιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Τραγική φιγούρα όμως, πέρα από τον πατέρα της 22χρονης Μαίρης, είναι και η αδερφή της που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε μάνα και αδερφή, ενώ ο πατέρας της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη «η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων και πάει καλύτερα. Βρίσκεται φυσικά υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς». Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Δίπλα της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι, καθώς αν και η υγεία της δεν κινδυνεύει και φέρει ορθοπεδικά τραύματα, η ζωή της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη, μένοντας πλέον ορφανή από μητέρα.

Όσον αφορά στους άλλους δύο τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Γενική Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 51 έως 47 ετών. Όπως αναφέρει ο κ. Φανουργιάκης, πάνε καλύτερα την υγεία τους. Δεν είναι γνωστό αν θα μπορέσουν σύντομα να πάρουν εξιτήριο, ωστόσο δεν κινδυνεύουν.

neakriti.gr

_