Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και με τη βούλα του ΚΥΣΕΑ η προμήθεια των ελικοπτέρων Kiowa

Λίγο περισσότερο από 12 ώρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες για την επικύρωση της προμήθειας 70 ελικοπτέρων Kiowa που τυπικά αύριο το πρωί θα έμπαιναν σε διαδικασία καταστροφής από τον αμερικανικό στρατό.

 

Εξασφαλίστηκαν ακόμη και τα 47 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρουν οι Αμερικανοί.

 

Τι ακριβώς παίρνουμε το ΄χουμε ξαναγράψει αλλά τώρα που επικυρώθηκε να το επαναλάβουμε. Ένας αριθμός των ελικοπτέρων μπορεί να πετάξει μετά από σχετικό “συμμάζεμα”. Πόσα; Στην αρχή οι Αμερικανοί έκαναν λόγο για 12 από τα 70! Χρειάστηκε να στείλουν νέα πρόταση στην οποία τα 12 έγιναν 36! Ακόμη 10, λέει μπορεί να χρησιμποιηθούν ως εκπαιδευτικά! Τα υπόλοιπα θα ΄ναι τα ανταλλακτικά των ελικοπτέρων!

 

Ποιος θα τα συντηρεί; Άγνωστο… Που θα βρει το ΓΕΣ τόσο κόσμο για να δημιουργήσει υποδομές υποστήριξης στα νησιά όπου υποτίθεται θα σταλούν τα ελικόπτερα; Αναμένουμε όσους εισηγήθηκαν την προμήθεια να μας εξηγήσουν.

 

Εννοείται πως η προμήθεια για τους Αμερικανούς μπαίνει στο “καλάθι” της στρατιωτικής βοήθειας! Που σημαίνει ότι κάποια στιγμή που θα ζητήσουμε κάτι άλλο θα μας πουν ότι μας έδωσαν τα Kiowa!

 

Πηγή: militaire


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια