Είσαι ντροπαλός; Πέντε συμβουλές για να το ξεπεράσεις και να βγεις (επιτέλους) ραντεβού!Οι σχέσεις είναι ένα θέμα που πάνω κάτω μας απασχολεί όλους. Φυσικά το φυσιολογικό είναι να ξεκινήσει μια συζήτηση και να καταλήξει σε μία σχέση.

Τι γίνεται όμως όταν ο ένας από τους δύο είναι ντροπαλός ή όταν υπάρχει αμηχανία; Κάπου εκεί τα πράγματα ζορίζουν αρκετά για εκείνους που είναι ντροπαλοί σαν άνθρωποι.

Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που τους είναι δύσκολο ακόμα και να μιλήσουν σε μια γυναίκα. Ίσως να μην έχουν συνηθίσει να ξεκινάνε μια συζήτηση ή να μην έχουν την αυτοπεποίθηση για να το κάνουν. Αν είσαι ένας από αυτούς, ακολουθούν 5 συμβουλές για να βγεις από τη δύσκολη αυτή κατάσταση και να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις.

Ψάξε για συντρόφους με τα ίδια ενδιαφέροντα

Το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μία κοπέλα που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Δεν χρειάζεται να έχετε ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα, αρκεί να βρείτε τη χρυσή τομή. Το ερώτημα όμως είναι πώς θα βρεις ένα τέτοιο άτομο και η απάντηση είναι απλή.

Μπορείς να πηγαίνεις σε μέρη που σου αρέσει να συχνάζεις, μπορεί να είναι στη δουλειά, στη σχολή, αλλά και σε άλλα μέρη που επισκέπτεσαι καθημερινά. Αρκεί να βρεις ένα άτομο που έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είτε αυτό είναι ταινίες, σειρές, μαγείρεμα, video games κλπ.

Μείνε σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Μέχρι να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να νιώσεις πιο άνετα με την κοπέλα, πήγαινέ την σε μέρη που ξέρεις. Στο ίδιο εστιατόριο, στην ίδια καφετέρια, στην ίδια μπυραρία. Απλά μην το κάνεις για πάρα πολύ καιρό αν δεις ότι βαριέται. Θα καταλάβεις ότι βαριέται αν αρχίσει να σου προτείνει να πάτε αλλού. Δεν μπορείς να λες όχι κάθε φορά.

Να είσαι προετοιμασμένος για όλα

Υπάρχει περίπτωση να βρεθείς μαζί της και να έρθει ένα ακόμα άτομο όπως μία φίλη της. Να είσαι άνετος και χαμογελαστός και μην εκπλαγείς. Μπορεί να το κάνει επίτηδες άπλα για να σε γνωρίσει σε ένα δικό της άτομο. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην κάνεις υπερβολές. Να είσαι φιλικός αλλά όχι υπερβολικά. Κράτα την ευγένεια και μείνε στα τυπικά για αρχή.

Επίσης, μπορεί να σου προτείνει να πάτε κάπου αλλού όσο είστε έξω γιατί μπορεί να το φέρει η κουβέντα. Μην δείξεις έκπληκτος και προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει το μέρος που θέλει να πάτε. Αν είναι κάποια άλλη δική της παρέα εκεί μπορείς να πας αλλά δώστης να καταλάβει ότι το κάνεις μόνο και μόνο γιατί θέλει να πάει η ίδια.


Μην περιμένει την τελειότητα

Σκέψου ότι τρως το αγαπημένο σου φαγητό και είναι πολύ ωραίο απλά λείπει λίγο αλάτι. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί σε ένα ραντεβού. Ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφορές ανάμεσά σας, δεν είναι κακό. Μπορείς να περάσεις καλά ακόμα κι αν δεν έχει ακριβώς το ίδιο χιούμορ με σένα. Αν όμως υπάρχουν πολλές διαφορές εξαρτάται από εσάς αν θα συνεχίσετε ή όχι. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους.

Κάντην να νιώσει όμορφα

Όταν πας για ένα ραντεβού πρέπει να έχεις καλή διάθεση και να μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει. Χαμογέλασέ της όταν την δεις, κάνε ένα όμορφο κομπλιμέντο, κάνε την πρόταση να την πας μέχρι το σπίτι της. Κάνε ερωτήσεις για την ίδια και άκου τις απαντήσεις της. Θα την κολακέψει και θα εστιάσει την προσοχή της σε σένα αν δει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις γι’ αυτήν.


Πηγή: the-man.gr
_