Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το χρονικό της ανθρωποσφαγής - Πως ο αστυνομικός εκτέλεσε κατά σειρά σύζυγο, πεθερά και κόρη πριν ν' αυτοκτονήσει

Σκηνικό αρχαίας τραγωδίας αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που πραγματοποίησαν την αυτοψία "κολυμπώντας" μέσα στην αποφορά από το λουτρό αίματος και τα
άψυχα κορμιά μελών της οικογένειας του που άφησε πίσω του ο συνάδελφος τους.


Σύμφωνα με όσα προέκυψαν και όπως διαφαίνεται να προκύπτει από την εξέταση των ευρημάτων, ο 45χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης εκτέλεσε πρώτη τη σύζυγο του μπροστά στα μάτια της πεθεράς του. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο σαλόνι έχοντας δεχτεί δύο σφαίρες στον αριστερό θώρακα και μια κάτω από την γνάθο. Η πεθερά του έχει δύο τραύματα. Το ένα σον θώρακα και το δεύτερο στο δεξί αυτί.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν το 4χρονο αγγελούδι τους, που το πυροβόλησε στο κεφάλι. Το άτυχο κοριτσάκι έχει διαμπερές τραύμα με είσοδο από το αριστερό αυτί.

Τέλος, ο δράστης και αυτόχειρας, βρέθηκε γονατισμένος μπροστά από το κρεβάτι του παιδιού, έχοντας εξ επαφής τραύμα στον κρόταφο από δεξιά προς τα αριστερά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 8 κάλυκες, και πάνω από 10 θραύσματρα βολίδων. Η όγδοη σφαίρα δεν έχει διαπιστωθεί προς τα πού έχει βληθεί.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια