Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και νέος τραγέλαφος για τις ΟΠΚΕ - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε μήνυμα, που λάβαμε από αστυνομικό-αναγνώστη του bloko.gr : Οργη εχει προκαλεσει στο προσωπικο των ΟΠΚΕ η νεα διαταγη δια χειρος ΓΑΔΑρχη. Μετα το προσφατο
τρομοκρατικο χτυπημα στο Εφετειο, και κατα την προσφιλη συνηθεια της σεπτης διοικησης, τοποθετηθηκε και εκει μια ΟΠΚΕ σε καθηκοντα φρουρησης. Οπως ομως διαπιστωσαν οι διοικουντες, ο αριθμος των ΟΠΚΕ ειναι, οπως ολα σε τουτο τον κοσμο, πεπερασμενος και δεν επαρκουν για ολους τους στοχους που εχουν αναλαβει.


Κατοπιν τουτου, με μια ακατανοητη επιχειρησιακα σχεδιαση, διαταχθηκε μια ΟΠΚΕ να καθεται για διαστημα μιας ωρα εξωθεν της οικιας κου Φλαμπουραρη και μετα να μεταβαινει (η ιδια ΟΠΚΕ) στο ΑΤ Εξαρχειων, οπου θα παραμενει μια ωρα. Αυτο θα γινεται εκ περιτροπης για ολο το 8ωρο-μπρος πισω. 

Οπως εξηγουν εμπειρα στελεχη της υπηρεσιας αυτο δεν εχει καμια πρακτικη αξια καθως οποιοσδηποτε κακοβουλος διαπιστωνει αμεσως τι συμβαινει και μπορει να ενεργησει οπως επιθυμει μετα την αποχωρηση της ΟΠΚΕ. Τα ιδια στελεχη επισημαινουν οτι αυτο γινεται προφανως για το θεαθηναι και προκειμενου να μη δυσαρεστηθει κανεις, με βλεμμα στις επερχομενες κρισεις.

Αυτη την στιγμη στην Αττικη ολες οι ΟΠΚΕ εκτελουν υπηρεσιες φυλαξης στοχων, με μονη εξαιρεση μια ανα 8ωρο στην Μανδρα Αττικης, οταν δε χρησιμοποιειται για τις μετακινησεις μελων της κυβερνησης ή φυλαξης γραφειων Συριζα.

Το προσωπικο αναμενει με αγωνια τις κρισεις, καθως οπως μας μεταφερουν με νοημα, ελπιζουν στην αποστρατεια ή εστω στην μετακινηση των αξιωματικων που εχουν παροπλισει ολες τις υπηρεσιες πρωτης γραμμης (ΔΙΑΣ, ΑΔ, ΟΠΚΕ, Ζ) και στην επανενεργοποιηση της Αστυνομιας στην υπηρεσια του πολιτη.

Σε αντιθετη περιπτωση αναμενονται αρκετες αποχωρησεις απο τις ηδη αποδυναμωμενες υπηρεσιες.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια