ΗΠΑ: Γέμισε ποντίκια και κατσαρίδες ο Λευκός Οίκος!Πρόβλημα με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν στο Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το NBC, που διαθέτει έγγραφα των τελευταίων δύο ετών, υπάλληλοι έχουν αναφέρει προβλήματα με ποντίκια ακόμη και στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων στο Λευκό Οίκο, ενώ κατσαρίδες έχουν εντοπιστεί σε τέσσερις χώρους, μεταξύ των οποίων και η τραπεζαρία.

Παράλληλα, από τους χώρους του Λευκού Οίκου δεν λείπουν και τα… μυρμήγκια που πλέον η παρουσία τους είναι ένα από τα βασικά προβλήματα στο γραφείο του προσωπάρχη.

Τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το NBC αφορούν τις αιτήσεις για την αντιμετώπιση των… ποντικών και των κατσαρίδων στο Λευκό Οίκο.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανάλογο πρόβλημα στην προεδρική κατοικία. «Για 2-3 μήνες τώρα τους λέω να ξεφορτωθούν τα ποντίκια», έγραφε ο Τζίμι Κάρτερ το 1977 σε ημερολόγιο. «Ακόμη αυξάνονται και είμαι αποφασισμένος είτε να τους απολύσω όλους, είτε να φύγουν τα ποντίκια. ‘Η και τα δύο», ανέφερε ακόμη.


Πηγή: eleftherostypos.gr
_