Επί τάπητος τα προβλήματα των αστυνομικών σε συνάντηση με τον Γενικό

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών:


Την  18.12.17 έλαβε χώρα συνάντηση  του Γενικού  Αστυνομικού  Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγου  κ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  Αλκιβιάδη με  τον Γραμματέα Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστο και τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ Γεώργιο  και ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα και οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι μας , στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής ,εστιάζοντας κυρίως στην υποστελεχωση των Υπηρεσιών, καθώς και στις καθημερινές μετακινήσεις συναδέλφων για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σε άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας του Ν. Αττικής,οι οποίες εκτός του γεγονότος, ότι επιτείνουν το ζήτημα της λειψανδρίας στην Νοτιοανατολική Αττική ,επιβαρύνουν και οικονομικά τους συναδέλφους μας, οι οποίοι καλούνται να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, προκειμένου να ασκήσουν τα καθήκοντα τους σε περιοχές εκτός των ορίων της Νοτιοανατολικής Αττικής.

 
Τέλος καταθέσαμε το πάγιο αίτημα μας ,για ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ    τυχόν αιτήματα αποσπάσεων συναδέλφων μας ,προς αυτό τον σκοπό αιτηθήκαμε  να εξεταστούν υπό θετικό πρίσμα.

 

 
Από πλευράς του  Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής μας δόθηκε η διαβεβαίωση, ότι παρακολουθεί όλα τα παραπάνω ζητήματα και στα πλαίσια των υπηρεσιακών  αναγκών και όπου είναι εφικτό θα παρέμβει για την επίλυση τους.


_