Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Σταματάκης: «Όταν χρειάζεσαι ορθοπαιδικό, δε σου στέλνω καρδιολόγο»


Την ανάγκη να αντιληφθούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του δήμου Φυλής ότι η μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στο Ζεφύρι, όχι μόνο δε θα λύσει τα προβλήματα
αλλά αντίθετα θα τα επιδεινώσει, επισημαίνει με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η περιοχή χρειάζεται αστυνόμευση ουσίας και όχι επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες όλων.
Απαντώντας σε σχετικά σχόλια αναγνωστών, ο κ. Σταματάκης σημείωσε:
«Κατανοούμε όλοι την επιθυμία σας να αστυνομευτούν οι περιοχές σας. Είναι κάτι που το επιθυμούμε διακαώς και εμείς και το ζητούμε επίμονα χρονιά τώρα και εάν μπείτε στο site της Ένωσης μας (easyda.gr) θα το διαπιστώσετε τόσο από τις ανακοινώσεις μας, όσο και από τις παρεμβάσεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αντιτασσόμαστε στην μετακίνηση αυτών των υπηρεσιών. Δε θα προσφέρουν απολύτως τίποτα στην περιοχή, αντίθετα θα πάψουν να προσφέρουν γενικά. Εμείς θέλουμε αστυνόμευση ουσίας και όχι επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες όλων μας! Υπάρχουν υπηρεσίες που πρέπει να μεταφερθούν άμεσα στην περιοχή που θα προσφέρουν στην πάταξη της εγκληματικότητας αρκεί όλοι να συμφωνήσουν ότι αυτός είναι ο στόχος. Και προς θεού δεν εννοώ τους απλούς πολίτες που απλά δεν γνωρίζουν… Επειδή είμαι σίγουρος ότι όλοι εμείς, ο απλός κόσμος αυτό θέλουμε και επιδιώκουμε, ας πιέσουμε για αληθινή αστυνόμευση και ας μην πέφτουμε στις παγίδες. Και η μπάντα της αστυνομίας, αστυνομία είναι και από αστυνομικούς αποτελείται. Πιστεύει κάνεις ότι ερχόμενη στην Δυτική Αττική μπορεί να πατάξει την εγκληματικότητα; Το θέμα δεν είναι να στεγάζεται στην περιοχή μας η αστυνομία αλλά ποια αστυνομία… Γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί να κάνει η κάθε υπηρεσία και τι μπορεί να προσφέρει. Όταν έχεις σπάσει το πόδι σου και χρειάζεσαι ορθοπαιδικό και εγώ σου στέλνω καρδιολόγο, τι αποτέλεσμα περιμένεις να έχεις;»
Και καταλήγει, προτρέποντας τους πολίτες: «Συστρατευτείτε μαζί μας στην ίδια όχθη είμαστε!»


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια