ΣΕΦΕΑΑ: Διευθετήθηκαν τα οφειλόμενα μισθολογικά κλιμάκια των νέων Ειδικών Φρουρών


Παραθέτουμε ανακοίνωση του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών: Ως γνωστόν  εδώ και λίγους μήνες έχουν ενταχθεί πλήρως στα αστυνομικά τους καθήκοντα οι νέοι Ειδικοί Φρουροί σε υπηρεσίες
αποκλειστικά της Αττικής,  ύστερα  από την εκπαίδευση και πρακτική τους κατά τα προβλεπόμενα, αποδεικνύοντας και στην πράξη την επάρκεια και επαγγελματικότητα τους , διαψεύδοντας ακόμη και τις ελάχιστες φωνές αμφισβήτησης. 
Παραδόξως όμως πρακτικοί λόγοι εμπόδιζαν την ενσωμάτωση  των μισθολογικών κλιμακίων τους, από την τοποθέτηση τους ως Ειδικοί Φρουροί έως και σήμερα, με αποτέλεσμα οι μηνιαίες αποδοχές συμπεριλαμβανομένων και των υπέρογκων κρατήσεων να μην επαρκούν πλέον για τα στοιχειώδη προς επιβίωση!
Για τα παραπάνω ζητήθηκε η παρέμβαση του κ Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν συνάντησης εκπροσώπων του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  μαζί του την 25 Νοεμβρίου 2017
Ο κ. Αρχηγός  ακολούθως μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε  και η επόμενη μισθοδοσία θα εμπεριέχει τα οφειλόμενα μισθολογικά κλιμάκια των νέων Ειδικών Φρουρών. 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

_