Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ: Τι υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επιστροφή του υπόλοιπου 50% με βάση την απόφαση του ΣτΕ


Στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε από το βήμα του 7ου Προσυνέδριου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού ευχαρίστησε τους άνδρες και τις
γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί τιμούν το εθνόσημο σε καιρούς δύσκολους, θύμισε πως η Νέα Δημοκρατία έδωσε αναδρομικά το 50% των χρημάτων που αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας, συμμορφούμενη κατά το ήμισυ στην απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι δεν δεσμεύτηκε για την επιστροφή και του υπόλοιπου 50% κατά τρόπο απόλυτο, παρά μόνο εφόσον το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.


ο ίδιο ακριβώς πάντως εφαρμόζει και τώρα η κυβέρνηση, η οποία βέβαια στις προεκλογικές της υποσχέσεις είχε δεσμευτεί για την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά κλείνει σχεδόν τρία χρόνια στην εξουσία και δεν το έχει εφαρμόσει.

Υπό αυτή την έννοια εξαπάτησε τους στρατιωτικούς με σκοπό να συγκεντρώσει τις ψήφους τους.
Δείτε τι είπε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης:


Ευχαριστώ τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιατί σε δύσκολες & αντίξοες συνθήκες τιμούν το εθνόσημο. Η ΝΔ έδωσε το 50% των αναδρομικών τους σεβόμενη αποφάσεις του ΣτΕ. Το ίδιο θα κάνουμε ξανά μόλις το επιτρέψουν οι δημοσιονομικοί περιορισμοί. 

armyvoice.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια