Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με πάνω από 18.000 δολάρια χρεώθηκε ένας Καναδός για διαδρομή μόλις 8 χλμ με ταξί!



Σχεδόν δολάριο και λεπτό φαίνεται ότι χρεώθηκε ένας Καναδός, ο οποίος έμεινε στο ταξί για 20 λεπτά της ώρας.

Αν και κάνει συχνά τη συγκεκριμένη διαδρομή με ταξί, ποτέ δεν θα πίστευε ότι αυτή η κούρσα της Uber θα του κόστιζε μια περιουσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καναδός χρεώθηκε με το ποσό των 18.518 δολαρίων Καναδά, που σε ευρώ είναι 12.262! Και δεν μιλάμε για το γύρο του Καναδά, αλλά για μια κούρσα 8 χιλιομέτρων που διήρκεσε 21 λεπτά. Την απόδειξη ανέβασε φίλη του θύματος στο Twitter, καθώς ποιος να πιστέψει τη χρέωση;


Κάποιος κάθισε και υπολόγισε μάλιστα την ταρίφα με το επίσημο εργαλείο της Uber για τις αποστάσεις και δεν ήταν παρά 12-16 δολάρια Καναδά. Ακόμα και οι VIP υπηρεσίες της εφαρμογής δεν ξεπερνούσαν τα 50 δολάρια Καναδά, πουθενά κοντά στις χιλιάδες που υπολόγισε η Uber δηλαδή.


Ο οδηγός δεν δεχόταν μάλιστα το λάθος και έπρεπε να παρέμβει τελικά η ίδια η Uber, η οποία αναγνώρισε ευτυχώς πως ήταν σφάλμα του συστήματος, όπως ακριβώς υποδείκνυε η λογική! «Υπήρξε ένα λάθος εδώ και έχει πια λυθεί», είπε εκπρόσωπος της εταιρίας σε ανακοινωθέν, «δώσαμε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον πελάτη και απολογηθήκαμε για την εμπειρία του».


Πηγή: newsbeast.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια