Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα 15.000.000 ευρώ η αξία του εμπορεύματος του Σερβοκροάτη - Συσκευασίες με στάμπες από τα καρτέλ (φωτό)

 
Πριν από λίγα λεπτά δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις ποσότητες κοκαϊνης που βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα της Βάρκιζας. 124 συσκευασίες που έχουν και σαν στάμπα το λογότυπο του καρτέλ της Λατινικής Αμερικής από το οποίο προέρχονται.


 
 
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στρέφουν τις έρευνές τους στη σύλληψη ενός 35χρονου Σέρβου ο οποίος εκτιμούν πως είναι ο άμεσος συνεργός του 33χρονου Κροάτη με Σερβική υπηκοότητα που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου.


 Περίπου 380 κιλά κοκαϊνης εκτιμούν οι αστυνομικοί πως έφεραν οι δύο άνδρες στην Ελλάδα. Τα περίπου 245 κατάφεραν να τα διαθέσουν σε πολυτελή στέκια εντός και εκτός Αττικής και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ένα μέρος από την ποσότητα μαμούθ να έφτασε και σε πόλεις του εξωτερικού.
 

 Τα 136 κιλά προφανώς τους είχαν μείνει στο διαμέρισμα που χρησιμοποίησαν ως αποθήκη και σχεδίαζαν και αυτά να τα πουλήσουν.
 


Την ίδια στιγμή ψάχνουν το παρελθόν του Σέρβου για τον οποίο οι πηγές ενημέρωσης του αναφέρουν πως έκανε πολυτελή ζωή. Πότε ακριβώς έφτασε στην Ελλάδα. Τις επαφές που είχε, δηλαδή τα άτομα με τα οποία επικοινωνούσε, πριν εντοπιστεί και στη συνέχεια συλληφθεί. Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από τα τέσσερα κινητά τηλέφωνό που βρήκαν.

 
Οι αστυνομικοί υπολογίζουν πως τα κέρδη του κυκλώματος από την ποσότητα κοκαϊνης που διατέθηκε αλλά εκείνη που κατασχέθηκε φτάνουν τα 15.000.000 ευρώ,

 
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -136- κιλών και -75- γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των -12.830- ευρώ και -3- δολαρίων Η.Π.Α.,
  • ΙΧΕ αυτοκίνητο και ποδήλατο,
  • τέσσερις (4) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • δύο (2) θερμοσυγκολητές και
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία ναρκωτικών

Σπύρος Λεβειδιώτης

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια