Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» στο T.A. και στο Α.Τ. Χαριλάου

Πριν λίγες ημέρες ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
επισκέφτηκε το Τ.Α. και το Α.Τ. Χαριλάου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συνομιλήσουν με τους αστυνομικούς καταγράφοντας τα προβλήματα που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση / σύμπτυξη των Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από όσους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:



Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε η Εφημερίδα της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» καθώς και υλικό της παράταξης.
Στις Γραμματείες των Υπηρεσιών, παραδόθηκε γραφική ύλη, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών και επιπλέον στο Τ.Α. Χαριλάου  παραδόθηκαν στον Διοικητή Αστυνόμο κ. ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ Γεώργιο και υλικοτεχνικά μέσα. Στο άμεσο μέλλον, θα γίνει προσπάθεια εφοδιασμού και με άλλα είδη αναλωσίμων, για την κάλυψη άμεσων αναγκών λειτουργίας των υπηρεσιών αυτών.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.

Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια