Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σας αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι; Μάλλον τα νέα είναι δυσάρεστα για εσάς!


Πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με μια έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, συγκεκριμένα είδη μουσικής μπορούσαν να συνδεθούν με την ψυχοπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι ψυχοπαθείς προτιμούν τη ραπ και τη heavy metal. Οι λιγότερο ψυχοπαθείς είχε διαπιστωθεί ότι προτιμούν την κλασική μουσική και τη τζαζ.

Τώρα, μια νέα έρευνα, έρχεται να πάει το όλο πράγμα λίγο παραπέρα. Ερευνητές στο University of New York ασχολήθηκαν με συγκεκριμένα τραγούδια. 200 άτομα, άκουσαν 260 κομμάτια και βρέθηκαν… πραγματάκια.


Όσοι, λοιπόν, είχαν μεγαλύτερο σκορ ψυχοπάθειας, αγαπούσαν τα κομμάτια No Diggity (Blackstreet και Dr Dre) και Lose Yourself (Εminem). Οι λιγότερο ψυχοπαθείς, ήταν πιο πιθανό να προτιμούν το Μy Sharona (Knacks) και Titanium (Sia και David Getta).

Οι ερευνητές, μιλώντας στον Guardian, είπαν ότι φυσικά χρειάζεται περισσότερη έρευνα, αλλά στο μέλλον ελπίζουν να είναι εφικτό να διαπιστώνουν αν κάποιος είναι ψυχοπαθής, κοιτώντας απλά τις μουσικές του προτιμήσεις σε συγκεκριμένα τραγούδια.


Πηγή: healthynews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια