Γκρίνια και αντιδράσεις για τις μεταθέσεις των ειδικών φρουρών - Επιστολή αστυνομικού

Το ζήτημα των μεταθέσεων στην αστυνομία αποτελεί ένα διαχρονικό κάρφος κυρίως για το αστυνομικό προσωπικό που προσδοκά για μια ανοιχτή θέση στο όνειρο και σε μια
δεύτερη ευκαιρία για την ανασύνθεση του βιοτικού του επιπέδου.

Το πρόβλημα οξύνεται όταν οι μεταθέσεις "μετατίθενται" στο σώμα των πρώην ειδικών φρουρών που όμως οφείλουμε να σημειώσουμε, έχουν ξεχωριστές οργανικές θέσεις.

Από αστυνομικό λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί.


ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ BLOKO. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ..  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΔ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ  ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ- ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ -ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ??   Η ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΔΛΔ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ..

Η ΠΟΑΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ???  ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ???  Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΙΤΕ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. 

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.. .ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΡΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ..

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΔ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με εκτίμηση,
ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

_