Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Αθήνα το Τακτικό Συνέδριο των Ευρωπαίων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ,οι εργασίες του τακτικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Ενώσεων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής
(FEU).

 Ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης, καλωσόρισε  το Προεδρείο της FEU και τους συνέδρους- εκπροσώπους από 19 χώρες της Ευρώπης.Το συνέδριο έχει φιλοξενηθεί στην Αθήνα το 2001 και το 2008.

Ο Πρόεδρος της FEU, Addiers Chris ευχαρίστησε την ΕΑΠΣ για την φιλοξενία και επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η  ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών από τα στελέχη της Πυροσβεστικής των ευρωπαϊκών κρατών για την βελτιστοποίηση της απόκρισης στην επικυνδινότητας της σύγχρονης εποχής.

Την ΕΑΠΣ στο  συνέδριο εκπροσωπούν οι Γ.Σταμούλης και Τ.Παππάς, ενώ την υποστηρικτική ομάδα της όλης δράσης αποτελούν ο Τσόγκας Νίκος, Μπόσινα Κυριακή, Χριστοφιλέα Κωνσταντίνα, Γιάννη Γιάννα.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, χαιρέτισε η Εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας  Αττικής Γιάννα Τσούπρα, η οποία καλωσόρισε τους συνέδρους στην Αττική, επισημαίνοντας την σημασία  τέτοιων δράσεων για την ανταλλαγή καλών πρακτικών  και επιστημονικών δεδομένων από τους επιχειρησιακούς φορείς πολιτικής προστασίας.

Η Περιφέρεια Αττικής, είναι συνδιοργανωτής του συνεδρίου και της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 σε αίθουσα του ίδιου ξενοδοχείου με θέμα: Πολιτική προστασία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια