Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγιος Βασίλης για μαθητές Μάνδρας και Σύμης που θα ταξιδέψουν με υποβρύχιο

Ο Άγιος Βασίλης για τέσσερις μαθητές από την Μάνδρα και τη Σύμη που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία, φέτος θα φοράει λευκή και όχι κόκκινη στολή. Αυτός θα είναι ο αρχηγός ΓΕΝ,
αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, που θα τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν..."κυβερνήτες" σε υποβρύχιο του ελληνικού στόλου.

Το νέο "πλήρωμα" του υποβρυχίου του Ελληνικού Στόλου, μαζί με ακόμη δέκα μαθητές από όλη την Ελλάδα,θα επιλεγεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην ειδική εκδήλωση πουπου διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Νικολάου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 (https://form.hellenicnavy.gr/index.php/klirosi/).

Όσοι πάντως περιμένουν να κάνουν νόμιμη...κοπάνα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν καθώς ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και διαμονής τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.




πηγή: onalert

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια