Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους μεθυσμένους μαθητές

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου προκάλεσε η είδηση για τη μεταφορά σε νοσοκομείο της Κρήτης δύο ανήλικων μαθητών ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.


Ανάλογα περιστατικά δεν είναι ασυνήθιστα στην Κρήτη, ωστόσο είναι σπάνιο να καταστεί ανάγκη παραμονής των παιδιών για νοσηλεία έστω και λίγων ωρών.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου κ.Παπαδάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε την ευθύνη έχουν οι οικογένειες των παιδιών ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έγιναν τα περιστατικά.

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση αναζητώντας πληροφορίες για το από που προμηθεύτηκαν το αλκοόλ οι ανήλικοι, αν το αγόρασαν, αν το πήραν από το σπίτι τους ή αν το σέρβιραν σε κάποιο μπαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, πρόκειται για έναν 15χρονο που έπεσε λιπόθυμος το βράδυ του Σαββάτου από αλκοόλ, ενώ ένας 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα τα Κυριακής.

Το 13χρονο αγόρι βρισκόταν σε πάρτι στην κάτω παραλία της Ιεράπετρας. Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια κρίθηκε ότι χρειαζόταν νοσηλεία και παρακολούθηση στην παιδιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Το 15χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας αφού είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση σε πάρκο της Ιεράπετρας στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η διοικήτρια των Νοσοκομείων Λασιθίου στο Ράδιο Λασίθι, κανένα από τα δύο παιδιά δεν ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν έφτασε στο Νοσοκομείο.

πηγή: ANTENNANEWS.GR

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια