Τι μπορεί να αποκαλύψει ο μήνας που γεννηθήκατε για την προσωπικότητά σας;


Είστε ευαίσθητοι ή σκληροί, ψεύτες ή ειλικρινείς, ονειροπόλοι ή ρεαλιστές;

Γνωρίζατε ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά μας έχουν σχέση και με το μήνα της γέννησής μας; Από τον Ιανουάριο μέχρι το Δεκέμβριο, ο κάθε μήνας σημαίνει και κάτι διαφορετικό!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ


Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Φιλόδοξοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διδάσκετε αλλά και να μαθαίνετε. Πάντα ψάχνετε να βρείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να κριτικάρετε. Είστε εργατικοί και παραγωγικοί, έξυπνοι, τακτικοί και οργανωτικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Ανθεκτικοί στις αρρώστιες, όμως επιρρεπείς στα κρυολογήματα. Ρομαντικοί αλλά με δυσκολία εκφράζετε την αγάπη σας. Αγαπάτε τα παιδιά και είστε πιστοί. Έχετε κοινωνικές δεξιότητες, όμως ζηλεύετε εύκολα. Πολύ πεισματάρηδες (και πάλι) και φειδωλοί με τα χρήματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ


Αφηρημένες σκέψεις. Σας αρέσει και ο ρεαλισμός και η φαντασία. Ευφυείς και έξυπνοι. Έχετε εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Ελκυστικοί, σέξι, με ταμπεραμέντο, αλλά ήσυχοι, ντροπαλοί και ταπεινοί. Ειλικρινείς, πιστοί και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Αγαπάτε την ελευθερία και επαναστατείτε όταν νιώθετε καταπίεση. Σας αρέσει η επιθετικότητα, όμως είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Θυμώνετε εύκολα αλλά δεν το δείχνετε αμέσως. Αντιπαθείτε τα περιττά και άχρηστα πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε φίλους αλλά το δείχνετε σπάνια. Είστε τολμηροί, πεισματάρηδες και φιλόδοξοι. Κατανοείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες, αλλά είστε αιχμηροί. Λατρεύετε την ψυχαγωγία και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ρομαντικοί από μέσα, όχι απ’ έξω. Δεισιδαίμονες, αστείοι και σπάταλοι. Προσπαθείτε να μάθετε πώς να δείχνετε τα συναισθήματά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ


Ελκυστική προσωπικότητα, σέξι, στοργικοί, αλλά επίσης και ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και κρυψίνοι. Ειλικρινείς από τη φύση σας, γενναιόδωροι και συμπονετικοί. Αγαπάτε την ειρήνη και την ηρεμία. Είστε ευαίσθητοι με τους άλλους, σας αρέσει να τους εξυπηρετείτε, αλλά και να τους υπηρετείτε. Οξύθυμοι, αλλά και αξιόπιστοι. Εκτιμάτε και ανταποδίδετε την καλοσύνη. Προσεκτικοί, περνάτε τους άλλους από αξιολόγηση και είστε εκδικητικοί. Αγαπάτε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις. Λατρεύετε τα ταξίδια. Επιλέγετε βιαστικά τους συντρόφους σας. Σας αρέσει η διακόσμηση χώρων και έχετε ταλέντο στη μουσική. Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα. Ορισμένες φορές κατσούφηδες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ


Ενεργητικοί και δυναμικοί, αποφασιστικοί και βιαστικοί, αλλά συνήθως το μετανιώνετε. Ελκυστικοί και στοργικοί. Είστε ισχυρές προσωπικότητες και σας αρέσει η προσοχή. Διπλωματικοί, παρηγορητικοί, φιλικοί, λύνετε τα προβλήματα των άλλων. Γενναίοι και ατρόμητοι. Περιπετειώδεις. Αγαπάτε και φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Συναισθηματικοί και γενναιόδωροι. Επιθετικοί. Έχετε καλή μνήμη. Παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Έχετε ευαισθησία στο κεφάλι και στο στήθος. Σέξι με έναν τρόπο που μόνο ο εραστής σας μπορεί να τον καταλάβει.

ΜΑÏΟΣ


Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι κι εσείς. Ισχυρογνώμονες με ισχυρό κίνητρο, δεν χρειάζεστε παρακίνηση για κάτι. Κάνετε αιχμηρές σκέψεις και είστε οξύθυμοι. Προσελκύετε τους άλλους και αγαπάτε την προσοχή. Έχετε βαθιά συναισθήματα. Όμορφοι φυσικά και συναισθηματικά. Έχετε σταθερές απόψεις. Παρηγορείστε εύκολα. Είστε συστηματικοί (χρησιμοποιείτε το αριστερό μέρος του εγκεφάλου περισσότερο). Σας αρέσει να ονειρεύεστε κα είστε προνοητικοί. Έχετε καλή φυσική κατάσταση αλλά ασθενής αναπνοή. Αγαπάτε τη λογοτεχνία και τις τέχνες, αγαπάτε τα ταξίδια, δεν σας αρέσει να κλείνεστε στο σπίτι και είστε ακούραστοι. Δεν κάνετε πολλά παιδιά. Είστε εργατικοί, αλλά σπάταλοι. Ορισμένες φορές κακεντρεχείς.

ΙΟΥΝΙΟΣ


Σκέφτεστε μακριά με διορατικότητα. Σας κερδίζει εύκολα η ευγένεια, είστε κι εσείς ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Έχετε πολλές νέες ιδέες, έχετε ενεργό μυαλό και είστε ευαίσθητοι. Διστακτικοί με αποτέλεσμα να καθυστερείτε να κάνετε κάτι. Είστε επιλεκτικοί, θέλετε πάντα το καλύτερο. Άνθρωποι με ταμπεραμέντο, αστείοι με χιούμορ και σας αρέσει να κάνετε πλάκες. Είστε καλοί στη συζήτηση, ομιλητικοί και ονειροπόλοι. Φιλικοί, γνωρίζετε πώς να κάνετε φίλους. Είστε αμετάβλητοι και αμετακίνητοι και δείχνετε χαρακτήρα. Πληγώνεστε εύκολα και είστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Σας αρέσει να ντύνεστε ωραία, αλλά βαριέστε εύκολα. Είστε γκρινιάρηδες. Σπάνια δείχνετε τα συναισθήματά σας. Όταν πληγώνεστε χρειάζεστε χρόνο για να ανακάμψετε και είστε πεισματάρηδες.

ΙΟΥΛΙΟΣ


Είστε ευχάριστοι στην παρέα και αρκετά εχέμυθοι. Είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουν τις σκέψεις σας και να σας κατανοήσουν. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Έχετε φήμη. Παρηγορείστε εύκολα. Είστε ειλικρινείς και νοιάζεστε για τα συναισθήματα των ανθρώπων. Έχετε τακτική και είστε φιλικοί και προσιτοί. Συναισθηματικά είστε ευέξαπτοι και απρόβλεπτοι, κυκλοθυμικοί, αλλά πνευματώδεις και ευφυείς. Δεν είστε εκδικητικοί (όχι πάντα τουλάχιστον). Συγχωρείτε αλλά δεν ξεχνάτε. Σας ενοχλεί ό,τι δεν βγάζει νόημα και είναι άχρηστο. Δίνετε καλές συμβουλές, είστε πολύ ευαίσθητοι και εντυπωσιάζεστε δύσκολα. Αγαπάτε έντονα και φροντίζετε τους δικούς σας. Αντιμετωπίζετε τους άλλους με ισότητα, είστε συμπονετικοί, αλλά και επιφυλακτικοί και απότομοι στις εκφράσεις σας. Κρίνετε τους άλλους μέσα από παρατηρήσεις. Είστε εργατικοί και έχετε ευκολία στη μελέτη. Σας αρέσει να κάθεστε μόνοι σας αλλά έχετε ανάγκη και την παρουσία των άλλων. Πάντα μελαγχολικοί και νοσταλγικοί με το παρελθόν. Είστε σπιτόγατοι και δεν ψάχνετε για φίλους, περιμένετε να έρθουν από μόνοι τους. Καθόλου επιθετικοί, μέχρι να σας προκαλέσουν. Επιρρεπείς στα προβλήματα με το στομάχι και στις εμμονές με τη δίαιτα. Αγαπάτε να σας αγαπούν, ενώ πληγώνεστε εύκολα και σας παίρνει καιρό για να ανακάμψετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


Σας αρέσει να κάνετε αστεία. Είστε ελκυστικοί και συμπαθείς, σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Γενναίοι, ατρόμητοι και σταθεροί με ηγετικές ικανότητες. Ξέρετε πώς να παρηγορείτε, είστε πολύ γενναιόδωροι αλλά και πολύ εγωιστές. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Διψάτε για επαίνους, αλλά έχετε ασυνήθιστο πνεύμα. Εξοργίζεστε εύκολα και θυμώνετε όταν σας προκαλούν. Ζηλεύετε εύκολα. Είστε παρατηρητικοί, προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Έχετε γρήγορη και ανεξάρτητη σκέψη και σας αρέσει να καθοδηγείτε και να σας καθοδηγούν. Κάνετε πολλά όνειρα και έχετε ταλέντο στην τέχνη, τη μουσική και την άμυνα. Ευαίσθητοι χωρίς να ζητάτε την προσοχή. Κακή αντίσταση στις ασθένειες. Ξέρετε πώς να χαλαρώνετε. Είστε έμπιστοι και βιαστικοί, ρομαντικοί και σας αρέσει να κάνετε φίλους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ


Συμβιβάζεστε εύκολα, αλλά είστε προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και οργανωτικοί. Σας αρέσει να επισημαίνετε τα λάθη των άλλων. Σας αρέσει να κριτικάρετε και να σχολιάζετε. Είστε πεισματάρηδες, αλλά ήσυχοι και καλοί στη συζήτηση. Ήρεμοι και χαλαροί, ευγενικοί και συμπονετικοί, με πολλές ανησυχίες. Πιστοί αλλά όχι πάντα ειλικρινείς. Αποδίδετε στη δουλειά σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Είστε ευαίσθητοι και σκέφτεστε γενναιόδωρα. Έχετε καλή μνήμη, είστε έξυπνοι και έχετε γνώσεις. Αγαπάτε να ψάχνετε και να μαθαίνετε πληροφορίες. Πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ασκείτε κριτική. Βρίσκετε εύκολα κίνητρα. Έχετε κατανόηση και σας θέλουν για παρέα. Δεν μοιράζεστε εύκολα σκέψεις και πράγματα που σας συμβαίνουν. Αγαπάτε τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια. Δύσκολα δείχνετε τα συναισθήματά σας και συνήθως τα κρατάτε όλα μέσα σας. Πολύ επιλεκτικοί, κυρίως στις σχέσεις και συστηματικοί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ


Σας αρέσει να συζητάτε και αγαπάτε αυτούς που σας αγαπούν. Είστε όμορφοι μέσα και έξω. Λέτε ψέματα αλλά δεν υποκρίνεστε. Θυμώνετε συχνά, αλλά συμπεριφέρεστε τρομερά στους φίλους σας και είστε πολύ κοινωνικοί. Πληγώνεστε εύκολα αλλά το ξεπερνάτε ακόμη πιο εύκολα. Είστε ονειροπόλοι, δογματικοί και δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Είστε συναισθηματικοί, αποφασιστικοί και έχετε ισχυρή διορατικότητα. Αγαπάτε τα ταξίδια, τις τέχνες και τη λογοτεχνία. Είστε ευαίσθητοι και ζηλεύετε εύκολα. Προβληματίζεστε εύκολα. Σας αρέσει να βρίσκεστε έξω. Είστε δίκαιοι, σπάταλοι και επηρεάζεστε εύκολα. Η αυτοπεποίθησή σας πέφτει εύκολα. Αγαπάτε τα παιδιά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ


Έχετε πολλές και πρωτότυπες ιδέες. Είναι πολύ δύσκολο να σας κατανοήσουν, καθώς σκέφτεστε πάντα μπροστά, είστε μοναδικοί και ευφυείς. Έχετε έγκυρη και ισχυρή διορατικότητα. Μπορείτε να γίνετε καλοί γιατροί. Είστε δυναμικές προσωπικότητες, κλειστοί και περίεργοι και ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Σκέφτεστε συνεχώς. Μιλάτε λίγο αλλά είστε συμπαθείς. Είστε γενναίοι και γενναιόδωροι, υπομονετικοί, αλλά πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Όταν θέλετε κάτι, βρίσκετε αμέσως τρόπο να το αποκτήσετε. Είστε αποφασιστικοί και δεν τα παρατάτε ποτέ. Δύσκολα θυμώνετε, αρκεί να μην σας προκαλέσουν. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους και έχετε αιχμηρή σκέψη. Βρίσκετε πάντα κίνητρο. Δεν εκτιμάτε τους επαίνους, έχετε υψηλό πνεύμα, είστε σκληροί και ανθεκτικοί. Έχετε βαθιά αγάπη και συναισθήματα για τους άλλους, είστε ρομαντικοί, ανασφαλείς στις σχέσεις και σπιτόγατοι. Εργατικοί με πολλές ικανότητες, αξιόπιστοι και ειλικρινείς. Δεν ελέγχετε εύκολα τα συναισθήματά σας και είστε απρόβλεπτοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ


Πιστοί και γενναιόδωροι. Είστε σέξι και σας αρέσουν τα παιχνίδια και η αλληλεπίδραση. Ανυπόμονοι και βιαστικοί, φιλόδοξοι. Σας αρέσουν οι οργανώσεις και οι ομάδες. Είστε ευχάριστη παρέα και σας αρέσει η κοινωνικοποίηση και να γνωρίζετε νέο κόσμο. Λατρεύετε τους επαίνους και την προσοχή και σας αρέσει να σας αγαπούν. Ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Δεν προσποιείστε. Έχετε πολλές εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Δεν είστε εγωιστές. Είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Μισείτε τους περιορισμούς. Λατρεύετε να κάνετε πλάκα και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, είστε όμως λογικοί.


Πηγή: bovary.gr
_