Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρόεδρος τών Συνοριακών για την καταδίωξη στην Καβάλα: Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η τύχη έφεραν τη σύλληψη

Μετά την αποκάλυψη του bloko.gr για την καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, στην Καβάλα, ο πρόεδρος των Συνοριακών, Παναγιώτης Χαρέλας, σημειώνει τα εξής: Όταν μέσα από τα συντρίμμια ενός
αυτοκινήτου που έχει στοιβαγμένους σαν «σαρδέλες» δέκα Πακιστανούς, βγαίνει ένας διακινητής, το μόνο που δεν περιμένεις, είναι να σου επιτεθεί, να παλέψεις μαζί του και να αποτρέψεις την προσπάθειά του να σου πάρει το όπλο. Την ώρα που λες, πως είναι αδύνατον να βγει κάποιος ζωντανός από τέτοια σύγκρουση, ο διακινητής σου επιτίθεται με μένος. Η εμπειρία όμως των συναδέλφων είναι αυτή που βοήθησε στο να ακινητοποιηθεί ο δράστης με τη χρήση όπλου, αφού τέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο η ίδια τους η ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταδιώξεις, οι ακινητοποιήσεις και οι συμπλοκές απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.
    Η εμπειρία,  ο επαγγελματισμός και η τύχη βοήθησαν για ακόμη μια φορά, να συλληφθεί άλλος ένας διακινητής. Είναι όμως αξιοπρόσεκτο, το περίσσιο θράσος τους και το πόσο αδίστακτοι είναι, όταν από τα συντρίμμια του οχήματος, δεν λογαριάζουν τίποτε και σου επιτίθενται για να σε σκοτώσουν.
   Συγχαρητήρια στους συναδέλφους, για την ψυχραιμία τους και τον επαγγελματισμό τους  στο να ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα και να  καταφέρουν την σύλληψη ενός αδίστακτου διακινητή.
   Τέτοιες ομάδες, ήταν απαίτηση και της ΠΟΣΥΦΥ να συσταθούν και να λειτουργήσουν σε όλη την επικράτεια προς όφελος των πολιτών και της ασφάλειας της κοινωνίας μας. Είναι βέβαιο πως τέτοιοι οδηγοί αψηφούν κάθε κίνδυνο και δεν λογαριάζουν καμία ζωή γύρο τους. Είναι χρέος μας να τους αντιμετωπίσουμε.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια