Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι θα γίνει με τις μεταθέσεις των ειδικών φρουρών - Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα

Σήμερα σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 11.30 αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο για τις μεταθέσεις των ειδικών φρουρών. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι εάν
συμπεριληφθούν ή όχι η 6η και η 7η σειρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ των μελών του αρμόδιου συμβουλίου.

Σας παραθέτουμε σχετική ερώτηση αναγνώστη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 5Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗΝ 6Η ΚΑΙ 7Η ΣΕΙΡΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΔ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η 5Η ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ
 ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ, ΣΤΟΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦΕΑΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..   ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ..

Με εκτίμηση,

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια