Οι άνδρες προτιμούν τελικά τις άπειρες ή τις έμπειρες γυναίκες στο σεξ;Θα έχετε σίγουρα κι εσείς ακούσει τη συμβουλή που δίνουν οι μεγαλύτεροι άνθρωποι προς τους νεότερους ότι θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρίες στη ζωή τους για να μην έχουν απωθημένα.

Όταν, όμως, πρόκειται για το σεξ, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετικά. Ακόμη κι αν οι νοοτροπίες έχουν αλλάξει τελικά ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άνδρες στο σεξ, τις έμπειρες ή τις άπειρες;

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημίου του Cornell σε 751 φοιτητές έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι το ευκαιριακό σεξ έχει εισβάλλει στη ζωή των νεαρών ζευγαριών, οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται σε όσες γυναίκες επιδίδονται σε αυτό, εξακολουθούν να κρίνονται αρνητικά από τους συνομηλίκους τους αν και δηλώνουν σεξουαλικά απελευθερωμένοι.

Από την άλλη, οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα δεν δίστασαν, απαντώντας σε σχετικό ερωτηματολόγιο, να τις χαρακτηρίσουν «εύκολες».

Την ίδια στιγμή, όμως, οι άνδρες που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή κρίνονται έμπειροι και περισσότεροι έτοιμοι να συνάψουν σχέση.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε στους ερευνητές το εύρημα ότι ακόμη και οι ίδιες οι γυναίκες σε ένα ποσοστό που άγγιζε το 45% δεν ήθελαν για φίλες τους τις «έμπειρες» στο σεξ.

Η ίδια έρευνα έδειξε πως οι άνδρες τις γυναίκες που έχουν μεγάλη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων δεν τις θέλουν ούτε για «φίλες» τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Τελικά, η ίδια έρευνα συμπέρανε ότι οι άνδρες παραμένουν παραδοσιακοί παρόλο που δηλώνουν ότι είναι απελευθερωμένοι σεξουαλικά!

Έτσι στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα έκαναν σχέση, με τις έμπειρες ή τις άπειρες, η πλειονότητα των ανδρών απάντησε πως για μόνιμη σχέση θα προτιμούσε η σύντροφός του να μην έχει παρελθόν, ενώ για τις εφήμερες δεν θα είχε πρόβλημα.


Πηγή: healthreport.gr
_