ΠΟΜΕΝΣ: Τι πραγματικά συνέβη στην εκδίκαση των ανακοπών κατά ΠΟΕΣ


Συζητήθηκαν την Πέμπτη κατόπιν των δύο διαδοχικών αναβολών που αιτήθηκε η ΠΟΕΣ, οι δύο ανακοπές που έχει ασκήσει η Ομοσπονδία μας κατά του εν λόγω σωματείου, καθώς και η αντίθετη
ανακοπή του.
Κατά τη συζήτηση στο ακροατήριο αναπτύχθηκαν τα επιχειρήματα της Ομοσπονδίας μας και φωτίστηκε ο αλαζονικός και αντισυνδικαλιστικός τρόπος λειτουργίας της ΠΟΕΣ όλα αυτά τα έτη.
Ευελπιστούμε ότι οι ισχυρισμοί της Ομοσπονδίας μας, θα γίνουν άμεσα αντιληπτοί από το αρμόδιο Δικαστήριο και η δικαίωση θα είναι πανηγυρική.
Εμείς προχωράμε μπροστά. Τα προβλήματα είναι έδω και μας αφορούν όλους. Κάποιοι θέλουν να τα αποσιωπήσουν μέσα από την ελεγχόμενη εκπροσώπηση.
Το νέο ειδικό μισθολόγιο που εξαφανίζει τις μισθολογικές προαγωγές ενώ άλλοι πανηγύριζαν, οι περικοπές των επιδομάτων επικινδυνότητας που αυτόκλητοι εκπρόσωποι τις βάφτιζαν εξορθολογισμό, η αδικία των σειρών 90-92, η εξέλιξη των ΕΜΘ, η αποζημίωση των Φύλλων Πορείας, η καταβολή του υπολοίπου της απόφασης του ΣΤΕ, είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που αναδείξαμε και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε έως την τελική τους επίλυση.
Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη, σ΄ όλους αυτούς που αρνούνται τον διάλογο, έχουν κομματικές εξαρτήσεις και επιδιώκουν προσωπικά οφέλη. Μόνο με την μαζική συμμέτοχη στις πρωτοβάθμιες ενώσεις, ως μια γροθιά θα νικήσουμε.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ

_