Φωτορεπορτάζ από τους αστυνομικούς-δρομείς του Μαραθωνίου


Δείτε φωτογραφίες από την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, που έλαβε μέρος στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Οι εμφανίσεις των αστυνομικών-δρομέων ήταν προσφορά των
Ομοσπονδιών ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ στο Facebook:

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ:
Ενενήντα (90) αστυνομικοί, όλων των βαθμών, από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν χθες (Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017) στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί δρομείς έδωσαν δυναμικό «παρών», απαρτίζοντας την «Hellenic Police Running Team», συμμετέχοντας στην κλασσική διαδρομή των (42.195) μέτρων του Μαραθωνίου.
Παράλληλα εθελοντές αστυνομικοί, από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσέφεραν τιμητικά τις υπηρεσίες τους στο «σταντ» ανεφοδιασμού των αθλητών, στο 22ο χιλιόμετρο της κλασικής διαδρομής.
Η εμφάνιση - φανέλα της «Hellenic Police Running Team» ήταν προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Σημειώνεται επίσης ότι για την ομαλή διεξαγωγή του 35ου Μαραθώνιου διατέθηκαν σε μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας περισσότεροι από (800) αστυνομικοί. 
_