Ο 6χρονος … πιλότος που εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του! [vid]Τα παιδιά μπορούν να μας εκπλήξουν με αυτά που μας λένε και πολλές φορές με τις γνώσεις τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο 6χρονος Adam Mohammad Amer έδειξε τις εκπληκτικές του γνώσεις στα αεροπλάνα, εντυπωσιάζοντας τους πιλότους και το πλήρωμα της πτήσης των αερογραμμών Etihad Airways από το Μαρόκο στο Αμπού Ντάμπι. Ήξερε τα πάντα, από τους ελέγχους και τα κουμπιά μέχρι πώς να χρησιμοποιήσει τι. Και όλα αυτά τα έμαθε ... από βίντεο του YouTube.


Ο πιλότος Samer Yakhlef κινηματογράφισε το μικρό να επιδεικνύει το πάθος του για τα αεροπλάνα. Η Etihad Airways εκτίμησε την ιδιοφυΐα του παιδιού και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ζήσει το όνειρό του αν και τόσο μικρός σε ηλικία.


Κάλεσαν τον Adam στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Etihad Airways, όπου συμμετείχε σε εκπαιδευτική πτήση για μια μέρα. Μάλιστα η αεροπορική εταιρεία τού έφτιαξε ακόμη και στολή. Στο θάλαμο προσομοίωσης, ο 6χρονος έκανε τα πάντα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, σα να πετούσε ένα πραγματικό Airbus A380. Ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος, ενώ κατάφερε να «προσγειώσει» με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι.

Δείτε τον επί τω έργω!Πηγή: perierga.gr
_