Σεσημασμένος χούλιγκαν ο 28χρονος τραυματίας του Παγκρατίου

Στην αιματηρή βεντέτα που σοβεί εδώ και χρόνια μεταξύ των οπαδών δυο μεγάλων ομάδων της Α’ Εθνικής, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, τον “μίτο της Αριάδνης” που θα τους
οδηγήσει στην εξιχνίαση του σοβαρού περιστατικού στο Παγκράτι. Όπου τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο, δυο επιβάτες νοικιασμένου αυτοκινήτου. Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι τρομοκράτησαν τους κατοίκους της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου, 11.11.2017. 

Η νέα αποκάλυψη αφορά σε έναν από τους τραυματίες και συγκεκριμένα τον 28χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.grείναι σεσημασμένος χούλιγκαν μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. Μάλιστα, κατά καιρούς απασχολεί τις αρμόδιες αρχές με επεισόδια αλλά και οργανωμένους συνδέσμους της συγκεκριμένης ομάδας. Αυτό, κάνει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αθηνών που έχει αναλάβει τις έρευνες να εξετάζουν σοβαρά το εξής: ενδεχόμενο: Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι να συνδέονται με την θανατηφόρα αντιπαλότητα οργανωμένων χούλιγκαν συγκεκριμένων ομάδων.Ο 28χρονος περιγράφεται ως ενεργός και δραστήριος χούλιγκαν. Έχει απασχολήσει πολλές φορές το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, θεωρείται “επαγγελματίας” του είδους.

Βέβαια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή όχι αποκλειστικά αυτό με το… οπαδικό άρωμα. Εξετάζουν το ξεκαθάρισμα να πραγματοποιήθηκε λόγω διαφορών από δοσοληψίες ναρκωτικών, ακόμα και των ανισομερή καταμερισμό λείας από ληστείες και κλοπές. Κι αυτό διότι ο φίλος του 28χρονου, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών. Είχε, μάλιστα, εκτίσει και ποινή φυλάκισης. 
_