Έχασε δυο γιους σε τροχαία την τελευταία 10ετία

Η τραγική είδηση του θανάτου του 40χρόνου στο τροχαίο σήμερα χθες το μεσημέρι στη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας έπεσε σαν κεραυνός στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του 
Nafpaktia news.gr η χαροκαμένη μάνα είχε δυο  γιους και χάθηκαν και οι δύο σε τραγικά τροχαία μέσα σε δέκα χρόνια περίπου.
Πριν μερικά χρόνια ο πρώτος αδερφός έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Γέφυρα του Ευήνου και σήμερα ο δεύτερος αδερφός έχασε την ζωή περίπου 9 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του στο κόμβο της παλαιάς περιφερειακής οδού προς τον ποταμό Εύηνο.   Επίσης ο 40χρόνος ήταν πατέρας  ενήλικου κοριτσιού.
Ο άτυχος 40χρονος έχασε τη ζωή του χθες στις 4 το απόγευμα στη Γαβρολίμνη ,  στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον Εύηνο ποταμό κοντά στο κόμβο προς (Πλατανιά). Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με μπετονιέρα με αποτέλεσμα ο 40χρονος από το Περιθώρι Ναυπακτίας να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και ασθενοφόρο που όμως δυστυχώς ο οδηγός του δικύκλου ήταν ήδη νεκρός.
thebest.gr
_