Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο απίστευτος τρόπος που υπάλληλος βενζινάδικου «πείθει» νεαρό καπνιστή να σβήσει το τσιγάρο του! [vid]



Το αναμμένο τσιγάρο κοντά σε μία αντλία με βενζίνη προφανώς είναι επικίνδυνο.

Ωστόσο, το παρακάτω βίντεο μας δίνει και άλλον έναν καλό λόγο για να μην το επιχειρήσουμε!

Ένας νεαρός στη Βουλγαρία βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε για να φορτώσει καύσιμα. Ο αμετανόητος συνοδηγός συνεχίζει να καπνίζει παρόλο που, απ’ ότι μπορεί κανείς να αντιληφθεί, ο υπάλληλος του βενζινάδικου του συνέστησε πολλές φορές να το σβήσει. Εκείνος, όμως, συνέχιζε να καπνίζει προκλητικά και δίχως σημάδι υπακοής στις οδηγίες του.

Όμως δεν ήξερε με ποιον είχε μπλέξει! Ο εργαζόμενος αποφασισμένος να μην γίνει καμιά καταστροφική πυρκαγιά στη βάρδια του, αποφάσισε από τα λόγια να περάσει απευθείας στην πράξη.

Έτσι εξοργισμένος με τη στάση του καπνιστή, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και με μανία άρχισε να τον «αδειάζει» πάνω στο νεαρό! Ένα πηχτό σύννεφο άσπρου καπνού ξεχύθηκε μονομιάς στην ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας και τον οδηγό του οχήματος να αναζητήσει διαφυγή για οξυγόνο, ενώ στο βάθος φαίνεται οι δυο τους να έχουν μια εκ βαθέων -όχι και τόσο φιλική- «συζήτηση».

Πάντως, το βίντεο έχει κάνει θραύση στο YouTube, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε πέντε μόλις μέρες, με αρκετούς να διασκεδάζουν με το πάθημα του αμετανόητου καπνιστή!

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια