Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για ποιο λόγο κατηγορεί το bloko.gr ένας αστυνομικός - Τι του απαντούμε

Άποψη και θέση μας είναι πως δεν φιμώνουμε και για κανένα λόγο οποιονδήποτε έχει αντίθετη γνώμη μ' εμάς, πολύ δε περισσότερο όταν έχει να μας προσάψει κάτι, που κατά
την άποψη του συνιστά αντιδεοντολογία ή μεροληψία.

Από αναγνώστη μας, προφανώς ααστυνομικό και μάλλον συνδικαλιστή λάβαμε στη φόρμα επικοινωνίας του bloko.gr το ακολουθο σχόλιο- κριτική.

BLOKO ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ

Ν.Ξ

Με εκτίμηση,
MARIOS KATREVAS


Η απάντηση του bloko.gr: Σε κάθε περίπτωση όταν κάποιος έχει σχηματίσει μια τέτοια αντιληψη και την καταθέτει με αυτό τον τρόπο, θεωρουμε ματαιοπονία την οποιαδήποτε προσπάθεια αναθεώρησης της. Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε.

Όμως. Καλούμε, προσκαλούμε και προκαλούμε έναν ή περισσότερους από τους μετεχοντες στην εκλογική διαδικασία, να μας πει εάν υπήρξε αποκλεισμός του, ή αν μας εστειλε κάτι και δεν το δημοσιεύσαμε. Δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό να αναδημοσιεύσουμε αρνητικές κριτικές για τον προεδρο της ΠΟΑΣΥ. Θα ήταν άστοχο και κουραστικό. Αν για κάποιον θεωρείσαι ελέφαντας θα παραμείνεις ως τέτοιος ανεξαρτήτως πειστηρίων και επιχειρημάτων.

Ευχόμαστε στον επικριτή μας και σε όλους τους αναγνώστες μας έναν καλό και δημιουργικό μήνα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια