Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι δέον γενέσθαι με τις έκτακτες μεταθέσεις; Το αρχηγείο σε λογι-στι-κή παράκρουση

Το bloko.gr κατακλύστηκε το τελευταίο διάστημα με αγωνιώδη ερωτηματα αστυνομικών για τις εκτακτες μεταθέσεις, καθώς το διακύβευμα δεν είναι μόνο οι ίδιοι, αλλα και τα
παιδιά τους που θα πρέπει να δουν ποιο σχολείο θα παρακολουθήσουν.

Παρότι εδώ και ημέρες αποτανθήκαμε σε αρμόδιους και αναρμόδιους για το αν και πότε θα συνέλθει το συμβούλιο αξιωματικούς, ουδέποτε λάβαμε μια διευκρινισμένη και ουσιασική απάντηση. Η επωδός ήταν πως θα δούμε αν και πότε θα γίνει, καθως οι θέσεις θα είναι τόσο λίγες, με αποτέλεσμα περισσότερες αντιδράσεις να ξεσηκωθούν εάν συμβούν, απ΄ ότι εάν δεν γίνουν  ποτέ. Με αυτή τη λογική πορεύεται η λογική του παραλόγου, αφήνοντας ενεούς και κεχηνότες τους δύστυχους υποτακτικούς.

Διαβάστε τμήμα από τα ερωτήματα των αστυνομικών προς το bloko.gr και ειδικά όλοι όσοι είναι επισπεύδοντες "μεγαλυνοντες" στο αρχηγείο για να δουν με ποιων τις τύχες και τις αγωνίες παίζουν. 

Καλησπέρα σας αξιότιμε Καραϊβάζ,
 ένα ερώτημα σε σας θα είναι η απάντηση σε εκατοντάδες αστυνομικούς που περιμένουν ανυπόμονα την ημερομηνία που θα γίνει το συμβούλιο για να ανακοινωθούν οι έκτακτες μεταθέσεις του αστυνομικού προσωπικού. Δεν θέλω να κακολογήσω κανέναν αλλά ποιος κρύβεται από πίσω από αυτή την ιστορία και δεν γίνεται το συμβούλιο?? Βάση π.δ. το συμβούλιο έπρεπε να χε πραγματοποιηθεί από το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ποιος ανώτατος αξιωματικός θα απολογηθεί που δεν πραγματοποιείται το συμβούλιο?? Φέτος για πρώτη χρονιά καθυστερεί τόσο(χωρις να μεσολαβούν εκλογές και κρίσεις αξιωματικών). Στις οικογένειες που περιμένουν να μετατεθούν ποιος θα τους βοηθήσει οικονομικά ν' αφήσουν εν μια νυκτί σπίτι και να ενοικιάσουν άλλο στην περιφέρεια?? Κύριε Καραϊβαζ σας παρακαλώ δώστε μας απάντηση.

Υ.Γ Αν ήταν οι κρίσεις των αξιωματικών θα χαν γίνει στην ώρα τους και πιο πριν τώρα γιατί αργούν?? Ακόμα και σ'αυτο σαν χαμήλοβαθμο προσωπικό μας""τυραννάνε""




καλημερα κ. καραιβαζ, ποτε θα δοθεί απαντηση τελικα για τις εκτακτες μεταθέσεις?? μια βδομαδα εχει περασει αποταν μας ανακοινωσετε οτι θα ανακοινωθουν και ακομα τιποτα, δλδ μεχρι ποτε θα περιμενουμε?? δεν θα καταφερουμε να παρουμε μεταγραφη για τα παιδια μας στο σχολειο, ληγουν οι ημερομηνιες για τις ματαγραφες. σας παρακαλουμε δωστε μας μια απαντηση, ευχαριστω πολυ και μπραβο για το εργο σας.

Με εκτίμηση,

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια