Βήμα-βήμα η αυτοψία των αστυνομικών στο σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο

Βήμα-βήμα ακολούθησαν τα ίχνη μάνας και κόρης μέσα και έξω από το σπίτι στο Μαρκόπουλο οι αστυνομικοί για να βρουν πώς κατέληξαν στο θάνατο.
Χθες το πρωί  η 17χρονη φαίνεται πώς ήταν μέσα στο δωμάτιο της. Ο πατέρας της, τουριστικός πράκτορας,  ήταν στην αποθήκη για κάποιες δουλειές.

Τότε η 51χρονη μητέρα, συνταξιούχος υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει μέσα στην αποθήκη.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του κοριτσιού κρατώντας μαχαίρι. Φαίνεται πώς εκεί άρχισε πάλη μεταξύ τους  καθώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Μετά η 17χρονη, προφανώς για να γλιτώσει, πήδησε από ένα μπαλκόνι στο προαύλιο.
'Ιχνη αίματος βρέθηκαν σε ένα δέντρο από το οποίο πιάστηκε για να κατέβει.

Ταυτόχρονα η μητέρα βγαίνει από την εσωτερική σκάλα, όπου επίσης υπάρχουν ίχνη αίματος, κατευθύνεται στην αυλή και μαχαιρώνει το κορίτσι στο λαιμό.

Στο ίδιο σημείο η 51χρονη βάζει τέλος και στη δική της ζωή κόβοντας τις φλέβες της με το μαχαίρι που κρατούσε.

Από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής  δεν ήταν η πρώτη φορά που η 51χρονη είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα λέγοντας πώς αυτή και συζυγός της θα φύγουν σύντομα από τη ζωή και πώς η κόρη της θα μείνει μόνη.

Φοβόταν για το τι θα γίνει η 17χρονη και ότι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να της κάνουν κακό και να καταχραστούν την περιοουσία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην 51χρονη είχε συστηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν από δύο ψυχιάτρους. 

Η 17χρονη έφερε τρία βαθιά τραύματα στον λαιμό από μαχαίρι και πλήθος αμυντικών τραυμάτων στα χέρια.
'Ενα ακόμα σενάριο που εξετάζεται είναι μήπως η κόρη προσπάθησε να αποτρέψει την μητέρα της να αυτοκτονήσει, αλλά η κατάσταση εξελίχθηκε τραγικά και για τις δύο.