Χτυπούσαν χαρμόσυνα τις καμπάνες στο χωριό του Μιχ.Λεμπιδάκη - Οι κάτοικοι ετοιμάζουν μεγάλο γλέντι

Η είδηση της απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, 186 ημέρες μετά την απαγωγή του, έγινε δεκτή με ανακούφιση στα Καλέσσα Ηρακλείου, το χωριό όπου μένει ο επιχειρηματίας.


Όπως ανέφερε το Κρήτη TV, νωρίς το πρωί, μόλις γνωστοποιήθηκε η είδηση, οι καμπάνες της εκκλησίας ήχησαν χαρμόσυνα, με τους κατοίκους να ξαφνιάζονται, λίγο πριν ενημερωθούν και αυτοί για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.
Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού ετοιμάζουν για σήμερα, πάντα όπως αναφέρει το Κρήτη TV, γλέντι με ψητά κρέατα και μπόλικη ρακή.
Ανακούφιση και στο εργοστάσιο της εταιρείας
Την ίδια ώρα, στο εργοστάσιο της εταιρείας του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι εξέφραζαν από το πρωί την ανακούφισή τους και τη χαρά τους που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι σώος και αβλαβής.
«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο κ. Λεμπιδάκης είναι καλά, έστω και έτσι (σ.σ.: προφανώς αναφερόμενος στο ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε κακή κατάσταση)», είπε ένας εργαζόμενος της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για το αίσιο τέλος της απαγωγής πριν από τη δημοσίευση της είδησης στον Τύπο.
iefimerida.gr


_