Πάτρα: Έγγραφο "φωτιά" για την τραγωδία στη Ξερόλακα - Τι κλήθηκαν να μεταφέρουν από τα Δικαστήρια οι υπάλληλοι του Δήμου

Όπως μπορείτε να δείτε μέσω του εγγράφου, ζητείται η συνδρομή των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να απομακρυνθούν από χώρο του Πρωτοδικείου, μεγάλες σακούλες και
χαρτοκιβώτιο στα οποία μεταξύ άλλων, βρίσκονταν ηλεκτρονικές συσκευές, τραπέζια και άλλα αντικειμενα, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται πουθενά η ύπαρξη όπλων και εκρηκτικής ύλης. 

22561300_938343006329684_570455302_o.jpg
Πηγές αναφέρουν στο tempo24.gr, πως η μεταφορά οπλων και λοιπών τέτοιου είδους αντικειμένων - προϊόντα κατάσχεσης - δεν γίνεται μέσω αυτής της διαδικασίας και πολύ περισσότερο δεν μεταφέρονται κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπως έγινε το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν με θύμα 52χρονο δημοτικό υπάλληλο, που ακρωτηριάστηκε, μετά από έκρηξη στο χώρο της Ξερόλακας.
123_1.jpg
Το περιστατικό προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά, όσον αφορά τη σύνταξη του εγγράφου από το Πρωτοδικείου προς το Δήμο Πατρέων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να διερευνηθεί ποιος ή ποιοι έχουν την συγκεκριμένη ευθύνη.
"Μας έστειλαν ως πρόβατα σε σφαγή. Όλα αυτά τα πράγματα απαγορεύεται να μεταφερθούν και να πεταχθουν στην Ξερόλακκα, να λέμε ευτυχώς είμαστε και τυχεροί που δε θρηνούμε θύματα",  δήλωσε από την πρώτη στιγμή του συμβάντος ο Βασίλης Παπανδριανός, συνδικαλιστής Δημοτικών υπαλλήλων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ 
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια" στον 52χρονο υπάλληλο Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. Οι γιατροί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού, από το ύψος του καρπού. Πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ώρες να εξετάζεται το ενδεχόμενο της αποκατάστασης του τραύματος, με την προσθήκη πρόσθετου μέλους.
http://tempo24.news
_