Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξήλωσαν υψηλόβαθμο...ερωτύλο αμερικανό στρατηγό

Υψηλόβαθμος Αμερικανός στρατηγός, “ξηλώθηκε” λόγω των ανάρμοστων μηνυμάτων που απέστειλε σε σύζυγο στρατιώτη που είχε υπό τη διοίκηση του. 



Επίσημη δήλωση του στρατού σύμφωνα με όσα επικαλείται το Associated Press τονίζει πως ο Joseph Harrington, ο οποίος ήταν επικεφαλής του USA Army Africa στην Ιταλία απομακρύνθηκε από την εργασία του εξαιτίας της απώλειας εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του και της άποψης πως δεν μπορεί πλέον να διοικεί, ωστόσο παραμένει στην Ιταλία όπου και εργαζόταν.

Ο Patrick Seiber, εκπρόσωπος του στρατού τόνισε πως ο Joseph Harrington εντοπίστηκε κατόπιν έρευνας να στέλνει ακατάλληλα μηνύματα στο Facebook σε γυναίκα στρατιώτη που είναι παντρεμένη με στρατιώτη που είχε υπό τη διοίκηση του στη βάση Vincenza της Ιταλίας.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γυναίκα του στρατιώτη  είχε δηλώσει στο USA Today πριν από ένα μήνα  ότι είχαν ανταλλάξει μερικά φιλικά μηνύματα αφότου γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο της βάσης. Τα φιλικα μηνύματα όπως άρχισαν να διαδέχονται άλλα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και η γυναίκα άριχσε να ανησυχεί.

“Mπορείς να γίνεις η νοσοκόμα μου” έγραφε ο Harrington ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος σε ένα από τα μηνύματα του.

“Θα μου άρεσε να βρισκόμουν σε μια σκηνή μαζί σου” έγραψε σε ένα άλλο.

http://www.nydailynews.com

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια