Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Μουφτής του 'Εβρου στο Α.Τ Σουφλίου

Στα πλαίσια των καλών σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και θρησκευτικής κοινότητας των



μουσουλμάνων της Θράκης, ο Σοφολογιωτατος Μουφτής του Ν. Έβρου κ. Χάμζα ΟΣΜΑΝ επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου και συναντήθηκε με το προσωπικό και τον Διοικητή του Τμήματος.

Τονίστηκε από τον Διοικητή του Α.Τ. Σουφλίου ότι η Αστυνομία πάντα κοιτάει τον πολίτη στα μάτια και φέρεται σε όλους το ίδιο, ανεξαρτήτως, φυλής, χρώματος, θρησκείας κτλ.

Ο Σοφολογιωτατος συμφώνησε με τα λεγόμενα του Διοικητού κι ανέφερε οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μουσουλμάνων ζουν και εργάζονται ειρηνικά και αδελφικά με τους Έλληνες Χριστιανούς και θα συνεχίζουν να το κάνουν, κλείνοντας τα ώτα τους στις ξενοκινητες Σειρήνες.

Στο τέλος της συνάντησης ο Αστυνόμος Α' ΒΟΜΒΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος προσέφερε στον Σοφολογιώτατο Μουφτή κ. Χαμζά ΟΣΜΑΝ ένα χειροποίητο καδρακι που εικονίζει έναν Αστυνομικό να προστατεύει ένα παιδάκι κι έναν Άγγελο να αγκαλιάζει με τις φτερούγες του τον Αστυνομικό και το παιδάκι, τονίζοντας ότι ως θρησκευτικός λειτουργός μπορεί να εύχεται και να προσεύχεται για το Καλό των Αστυνομικών σαν τον φύλακα Άγγελο του καδρου.



Σημειωτέον, ο Άγγελος υπάρχει σαν μορφή στην μουσουλμανική θρησκεία.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια