Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κ.Τσουβάλας: " Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την ΕΛ.ΑΣ"

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία. Η υπόθεση της Κρήτης δείχνει ότι η ΕΛ.ΑΣ, 

μπορεί με αποτελεσματικότητα, σύνεση, ωριμότητα να συλλέγει πληροφορίες, να τις διαχειρίζεται, να τις αναλύει και να σχεδιάζει επιχειρησιακά σοβαρές υποθέσεις με άριστο αποτέλεσμα», δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο fm104.9 αναφερόμενος στο αίσιο τέλος της ομηρείας έξι μηνών του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, συνεχάρη όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι «ήταν μια διαδικασία που κράτησε 6 μήνες και δυο ημέρες, από τις 30 Μαρτίου και σήμερα όλοι οι αστυνομικοί νιώθουν υπερήφανοι. Η αστυνομία υπάρχει για την κοινωνία και το σημερινό είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής, για την ελληνική κοινωνία και την Ελληνική Αστυνομία».
Ο κ. Τσουβάλας τόνισε ότι θα ακολουθηθεί μία ανθρώπινη διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει λίγο χρόνο για τον κ. Λεμπιδάκη και περιέγραψε τις πρώτες αντιδράσεις του επιχειρηματία και της οικογένειας του, μετά την ολοκληρώσει της αστυνομικής επιχείρησης. «Τον είδαμε το πρωί στις 8:00, ευχαρίστησε τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που πραγματοποίησε την επιχείρηση. Η οικογένεια του ενημερώθηκε αμέσως, είναι όλοι συγκινημένοι, χαρούμενοι» είπε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
ΑΠΕ ΜΠΕ - Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια