Λαμία: Δεν πρόλαβε να χαρεί την λεία του


Ο "ποντικός", γνωστός στις αστυνομικές αρχές από παρόμοιες υποθέσεις και ναρκωτικά, με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασε την είσοδο κοσμηματοπωλείου, στη κέντρο της Λαμίας.
Πήρε όσα χρήματα βρήκε μέσα στην ταμειακή αλλά και αρκετά χρυσαφικά και κοσμήματα που βρήκε μπροστά του. Αμέσως μετά έφυγε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι νομίζοντας ότι στάθηκε τυχερός, αφού έκανε καλή μπάζα χωρίς να τον πιάσουν. Υπολόγισε όμως χωρίς… την «Άμεση Δράση».

Σύμφωνα με το LamiaRerport όταν έγινε η διάρρηξη ενημερωθηκε με μυστικό συναγερμό η αστυνομία, το κέντρο της οποίας κινητοποίησε την «Άμεση Δράση» και το συμβατικό της Ασφάλειας Λαμίας, που ήταν σε περιπολία. Λίγα λεπτά αργότερα ο κλέφτης εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το κατάστημα που διέρρηξε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν τόσο τα χρήματα, όσο και τα κοσμήματα που είχε κλέψει πριν από λίγη ώρα, αφού δεν πρόλαβε να τα ξεφορτωθεί.

«Τα χρήματα δεν ήταν πολλά, αλλά κάποια από τα κοσμήματα ήταν μεγάλης αξίας. Ευτυχώς που κατάφερε και τα βρήκε η αστυνομία….», είπε ανακουφισμένη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Πηγή: LamiaReport

_