Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποδοσφαιριστής συνελήφθη στη Λευκάδα για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών

Δεν κατάφερε να «ντριμπλάρει» τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας ο ποδοσφαιριστής 

ομάδας της Γ΄ Εθνικής, ο οποίος συνελήφθη με κινηματογραφικό τρόπο για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών...
...λίγο προτού ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του για αγώνα Κυπέλλου που θα έδινε.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κέρκυρας και Λευκάδας είχαν «μαρκάρει» από κοντά τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τελικά χθες το μεσημέρι αποφάσισαν να δράσουν. 
Στην περιοχή Αγιος Μηνάς της Λευκάδας εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές, με αστυνομικούς να κατακλύζουν τον χώρο, αυτοκίνητα να πηγαινοέρχονται με ταχύτητα και συλλήψεις.
Ενας από τους συλληφθέντες και ο ποδοσφαιριστής, γνωστός και στα γήπεδα αλλά και στην νυχτερινή ζωή, καθώς εργαζόταν και σε μπαρ. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον ποδοσφαιριστή στον Αγιο Μηνά, την ώρα που εκείνος πήγαινε με το αυτοκίνητό του να συναντήσει την αποστολή της ομάδας. 
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής., βλέποντας το μπλόκο των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Υστερα από κινηματογραφική καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, καθώς είχε στηθεί και δεύτερο μπλόκο. Σε έρευνα που έγινε εκείνη την ώρα, τόσο στο Ι.Χ. του όσο και στο πούλμαν της ομάδας, δεν βρέθηκε κάτι, όμως στη συνέχεια στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα ναρκωτικών.
Την ίδια ώρα, η αποστολή της ομάδας τον περίμενε, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, και η αναχώρησή της έγινε με πολύωρη καθυστέρηση. Τα «κατορθώματα» του 28χρονου ποδοσφαιριστή έπεσαν σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία του νησιού. 
Σύμφωνα με κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν τη συμμετοχή του στην υπόθεση ναρκωτικών μέσω πληροφοριών που συγκέντρωσαν σε στέκια της νύχτας, αλλά και από το ότι ο νεαρός φέρεται ότι έχει τραπεζικό λογαριασμό ύψους 1.000.000 ευρώ!
dete.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια